bb

Ultimele review-uri

subtiri

Gyaraki Janos | 23-05-2015 / 21:43

nu protejeaza deloc trec albinele prin ele ca si cand nu leai avea , si dupa o sapt crapa toate

+0 -0

combinezon

Alina Alexandru | 26-02-2014 / 14:33

Buna ziua! Producatorul acestui produs este Apicola, discountul de 10 % se aplica o singura data indiferent de valoarea comenzii in baza codului pe care il veti primi pe adresa de mail! Ca marime avem si xl! O zi frumoasa

+0 -0

Prea sarace prezentarile produsului

Miron Sorin | 07-02-2014 / 22:57

Spuneti-mi va rog producatorul produsului, e cumva Lyson....dimensiunea xl aveti? bonusul de 10 % cum este valabil....Astept un raspuns ....si nu ma uitati cu filtrele de la semimasca....

+0 -0

Despre echipamente de protectie

In ceea ce priveste echipamentul de protectie, acesta trebuie sa fie de culoare deschisa, preferabil alba, intrucat, culorile inchise irita albinele. Masca apicola trebuie sa fie inchisa sub barbie, iar manecile de la costumul de apicultor, trebuie sa fie prevazute cu elastic pentru a preveni patrunderea albinelor.
Mastile au rolul de a proteja fata si gatul. Conditiile ca o masca sa fie de calitate, se refera la : asigurarea unei bune vizibilitati, motiv pentru care plasa va fi de culoare neagra, sa nu permita patrunderea albinelor si sa asigure o buna ventilatie, mai ales in zilele calduroase de vara.

Doar noi iti putem oferi o gama variata de echipamente apicole, costum apicultor, masca apicola, si bineinteles, toate uneltele necesare.

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.