Vorbeste cu gradinarul - 2617 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

1 raspuns

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti pt 2500 mp cate kg de lucerna trebuie, cand se seamana si cat costa? cat timp se poate recolta 3-4 ani? se seaman singura sau cu ovaz? cum platesc daca achizitionez si cat costa? multumesc Lucia Cluj

Buna ziua, pentru 2500 mp aveti nevoie de 5- 6 kg lucerna si o puteti semana chiar acum sau cel mai tarziu in prima saptamana a lunii octombrie. Aceasta se poate recolta pana la 6 ani si veti efectua 3-4 coase pe an. Cat despre ovaz, se recomanda semanatul cu lucerna numai primavara pentru a ii oferi umiditate. Cat despre pret, aveti aici linkul cu produsul http://www.covera.ro/ferma/seminte-profesionale/seminte-plante-furajere/seminte-plante-furajere-lucerna-medicago-sativa-pomposa-1-kg_5013/ (aveti nevoie de 5-6 bucati) la care se adauga taxele de transport in functie de distanta parcursa! Va multumim ca ne urmariti!

Raspuns postat de Alexandru Alina acum 6 ani

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.