Vorbeste cu gradinarul - 2617 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

1 raspuns

soiul de capsuni RUEGENdaca il pun din seminte pe urma face stoloni ca sa pot inmulti

Buna ziua, Va multumim ca ati vizitat magazinul nostru www.covera.ro Referitor la intrebarea dvs sa stiti ca se poate inmulti prin seminte. Dintr-o samanta rezulta o planta. Plantele mature incep sa emita stoloni,daca nu sunt suprimati ei fac sa scada productia de capsuni-fruct,si slabesc planta. Pentru inmultire sunt plante mama care nu sunt lasate sa infloreasca pentru a nu transmite virusi,acestea avand un ciclu de viata scurt deoarece se depreciaza calitativ prin viroze, boli daunatori si degenerare fiziologica. Stoloni se detaseaza de planta mama la maturitatea tehnologica, se trateaza cu produse stimulente de inradacinare si se planteaza ca plante de sine statatoare.(Atentie la tratamentele pentru boli si daunatori Botritys creaza probleme si patarea rosie). Se foloseasca ingrasaminte foliare si solide insa nu in exces. Cu stima, Miaheala Airinei

Raspuns postat de Mihaela Airinei acum 6 ani

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.