Vorbeste cu gradinarul - 2519 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

0 raspunsuri

buna ziua, la parintii mei acasa iarba scapa de sub control in fiecare primavara, si intrucat nu au timp sa se ocupe de tunsul acesteia mai frecvent, ma gandeam sa folosesc un regulator de crestere pentru a incetini cresterea. ma uitam la produsul optimus si ma gandeam ca intrucat iarba este compusa in proportie de 90% din lolium ( tentativa reusita de insamantare cu gazon acum 5 ani), si restul alte specii de graminee, ar putea avea succes. intrebarea mea mare este, daca tund iarba la cca 10 cm (terenul este denivelat si nu pot tunde mai scurt) si dupa aceea aplic imediat optimus, iarba se va ingalbeni ? (va fi supusa unui stres chimic care va cauza aspectul neplacut ? ) sau pur si simplu va creste mai greu ? astept cu mare interes un raspuns de la dvs. cu stima, aron dan

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.