Vorbeste cu gradinarul - 2639 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

1 raspuns

Buna ziua, Aceasta este a treia oara cand va transmit aceeasi solicitare. Mai sper sa primesc un raspuns. Totusi afirmati cu madrie ca sunteti un magazin de incredere - Trusted.RO. De aceea revin cu aceleasi solicitari referitoare la existenta in stoc a produselor: - Bulbi Hippeastrum http://www.covera.ro/cauta/aGlwcGVhc3RydW0=/p1/hippeastrum/ - Bulbi Amaryllis belladonna http://www.covera.ro/casa-gradina/gradinarit-exterior-interior/seminte-si-bulbi-de-flori/bulbi-amaryllis-belladonna-holland-park-3-bulbi_3698/ - Bulbi Ghiocei elwesii http://www.covera.ro/casa-gradina/gradinarit-exterior-interior/seminte-si-bulbi-de-flori/bulbi-ghiocei-elwesii-holland-park-10-buc_11607/ Pentru bulbii Hippeastrum si Amaryllis va imi comunicati dimensiunea bulbilor si cand ar trebui sa infloreasca (primavara/toamna) sau cand s-a terminat ultimul ciclu vegetativ. Astept in continuare si cu interes raspunsul dumneavoastra. Gontrand Audet

Buna ziua, Bulbii de Hippeastrum au dimensiunea de 24/26 mm si se pot planta si primavara si toamna- sunt mai mult plante de apartament. Bulbii de Amaryllis belladona au dimensiunea de 20+ mm si sunt bulbi de primavara Bulbii de ghiocei sunt bulbi care se planteaza toamna si infloresc primavara. Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati si ne cerem scuze pentru ca ati asteptat atat. O zi frumoasa!

Raspuns postat de Anca Hurjui acum 7 ani

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.