Vorbeste cu gradinarul - 2639 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

1 raspuns

am cumparat 10 plicuri SEMINTE CAPSUNI TEMPTATION PREMIUM. am fost incantat de viteza de inmultire a stolonilor . Au inceput sa produca fructe unice mici globulare rosii insipide.Florile sunt galbene cu 5 petale.Am cautat informatii pe net despre capsuni cu flori galbene si am aflat ca asa ceva NU EXISTA.Ceea ce a rasarit este o BURUIANA( weed) care se numeste monk-strawberry, deci nici vorba de capsuni temptation PREMIUM.Acum am cca. 300 de balarii d'astea care m-au costat cu pesticide , ingrasaminte , biostimulatori si pastile Jiffi 4-5 milioane de lei vechi.Sunt totusi capsuni de care scrie pe eticheta?(banuiesc ca nu le produceti Dvs. , doar le ambalati)? imi asum paguba daca imi puneti la dispozitie , contra cost, alte 10 plicuri cu adevaratele seminte "capsuni temptation premium". Cu speranta ca va respectati blazonul , astept raspunsul dvs. urgent ca sa pot folosi noile seminte in primavara care se apropie.

Buna ziua, Va multumim pentru ca ati vizitat magazinul nostru www.covera.ro Referitor la intrebarea dvs. am nevoie de un nr de comanda si de un numar de telefon ca sa putem lua legatura cu dvs.. Cu stima, Mihaela Airinei

Raspuns postat de Mihaela Airinei acum 7 ani

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.