Vorbeste cu gradinarul - 2313 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

0 raspunsuri

buna ziua, 1-)va rog frumos sa-mi explicati cand pot tunde crengutele dupa tulpina urmatorilor arbori;liquidambar styraciflua,mesteacan(betula pendula)tei(tilia cordata,arborele pacii(davidia involucrata),artari ,iasomie de gradina si cu flori duble.mentionez ca le-am plantat in noiembrie 2014. 2-) daca la plantarea arborilor si arbustilor pot administra;a- 2-3 pastile de ingrasamant complex BUVIPLANT pe fundul gropii de plantare pentru dezvoltarea radacinilor si deasupra un alt ingrasamant ( ex.universal) pentru hrana plantei,inflorire, crestere viguroasa. 3-)am umplut stratul din gradina 80cm cu pamant negru de padure, care in momentul irigarii a devenit tare si vascos, iar cand se usuca este foarte tare, cimentos. ce pot face dupa ce am plantat copaci si arbusti pentru a-l transforma intrun sol mai afanat? va multumesc di suflet!

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.