Vorbeste cu gradinarul - 2617 de subiecte

Eu sunt gradinarul de serviciu si nimic nu este imposibil pentru mine. Spune ce problema ai si imediat iti vin in ajutor cu o solutie.

0 raspunsuri

Detin o gradina de legume intr-o zonz cu pamant foarte bun pentru a cultiva si legume.Pe laga legume mai am si o livada cu tot felul de pomi fructiferi, o vie de 500 butuci ,arbusti fructiferi:mur,zmeura,coacaz negru si rosu ,agrise.aronia,goji,merisor si in mijlocul celor mentionate se afla stupina cu albine . Pentru ca nu mai fac fata cu udatul gradinii ,va rog, sa-mi transmiteti urmatoarele informatii: -de ce accesorii am nevoie pentru a iriga gradina de legume prin picurare, cu mentiunea , ca gradina de legume are dimensiunea de 50 ml/10 ml.Semanatul si plantatul legumelor se face pe randuri de 10 m lungime cu distanta intre randuri de 50cm.Gradina este pe o panta usoara foarte bine insorita.Sursa de apa este din fantana proprie forata chiar in gradina. In speranta ca voi primi un raspuns adecvat,va multumesc anticipat. Cu stima, Nicolae Gandila

Adauga un raspuns

Raspunde
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.