Informare si suport

Pozele aferente produselor sunt cu totul informativ, fiind furnizate de producatori sau furnizorii nostri si nu garantam 100% corespondenta cu produsele carora le apartin.

La Covera.ro vrem ca toate relatiile comerciale sa se desfasoare in mod amiabil, iar in eventualitatea aparitiei unei dificultati, echipa Covera va face tot posibilul pentru identificarea unei solutii.

In cazul in care ai intampinat dificultati in relatia cu Covera, feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la comenzi[at]Covera[punct]ro de contact dedicat. Iti promitem ca vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea conflictelor dintre client si comerciant, se va aplica legislatia romana in domeniu, aflata in vigoare la data disputei, solutionarea cazand in acest caz in sarcina instantelor judecatoresti.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

S.C. Covera Distribution S.R.L. scriindu-ne la adresa comenzi[at]covera[punct]ro

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina: www.anpc.gov.ro

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.