Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

chinezarie de slaba calitate

kecs | 15-10-2016 / 13:40

Recent mi s-a defectat hidroforul si am inlocuit cu acesta. Am oglinda de apa undeva la 10 m adancime. Electropompa nu face fata, cu chiu cu vai face 2 bari, si nu se opreste. Am incercat sa setez presostatul sa se opreasca la aceasta valoare, insa degeaba. Daca deschid un robinet, presiune scade foarte repede la 0 si apoi nu mai reuseste sa faca nici aia 2 bari. Practic nu se poate folosi la o adancime de 10 m.
Va trebui sa returnez magazinului de unde l-am cumparat :(

+0 -0

Asa si asa

Daniel B | 10-10-2016 / 16:01

Destul de buna, doar pentru iarba, nu foarte mare si inalta ca se incurca in cutit,are doar 3 pale. Putere cam mica pentru iarba deasa sau mai inalta. Consum mic, si are din pacate demarorul spre tija, lucru prost daca se strica, greu de depanat.Cele mai simple il; au in afara motorului, se degajeaza usor si reparatia este mult mai simpla.Avantaje, ca se rupe in 2 si se transporta usor, consumul mic, si pornirea relativ uosara cand mototrul este cald.

+0 -0

neta gheorghe

neta gheorghe | 15-09-2016 / 21:57

Daca cititi atenti descrierea produsului,spre sfarsit spune clar.In cazul care se paveaza o intrare in garaj,sau o alee pentru masini,trebuie facut un pat de nisip si pietris,care trebuie tasat bine,si intarit cu armatura de fier beton,sau plasa sudata.Eu unul inca nu l-am folosit,dar il voi folosi cat de curand,imediat ce schimb acoperisul.

+0 -0

vreau aspiratorul

florin | 08-09-2016 / 11:46

pare destul de bun

+0 -0

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.