Hrana uscata pentru pisici sterilizate, somon si legume, Friskies, 300 g

  • 377 lei
  • Pret cu TVA(9%) inclus / Cod: COV2761
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,30 Kg
Produs VANDUT de MARAVET S.A.

Descriere Hrana uscata pentru pisici sterilizate, somon si legume, Friskies, 300 g

Acest produs este special formulat pentru a oferi echilibrul optim de vitamine si minerale, ajutand la mentinerea unui tract urinar sanatos si la sustinerea sistemelor naturale de aparare. 

Contine un amestec echilibrat de proteine si grasimi necesare, care ajuta la mentinerea greutatii ideale a pisicii tale.

Procedura de sterilizare se efectueaza in jurul varstei de 6-7 luni. 

Pe langa avantajele bine cunoscute (printre care evitarea riscului de reproducere), sterilizarea este benefica si pentru sanatatea pisicii.

Pisicile sterilizate sunt mai predispuse la ingrasare, deoarece dupa sterilizare, nevoile lor energetice scad cu 20-30% in timp ce apetitul creste.

Cantitatile medii recomandate pentru mentinere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderata si care traiesc la temperaturi de mediu obisnuite. 

Nevoile individuale variaza, iar hranirea trebuie ajustata astfel incat sa ajute la mentinerea unei mase corporale suple si sanatoase.

Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.

Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.