Ultimele review-uri

NU PLATITI IN AVANS !!!

Radu Victor | 29-09-2015 / 13:20

Incerc sa recuperez banii platiti pe 3 pompe, 2231 lei, dar nu-mi raspund nici macar la telefon.
Am returnat pompele neconforme, dar am ramas fara bani.
Faceti tot posibilul sa nu platiti in avans, ramaneti fara bani.
In ceea ce ma priveste ma voi adresa instantei, stiu ca este drum lung, dar o sa le cer daune, cel putin onorariul unui avocat scump...
Invatati din patania mea cu ei !
Victor Radu

+0 -0

jar 4x85

BOGDAN G | 23-09-2015 / 13:59

Buna ziua, Pompa o livrati cu cablu de alimentare? Multumesc!

+0 -0

Pompa Calpeda NGXM2-700W

Radu Victor | 22-09-2015 / 12:13

Am comandat 3 buacti astfel de pompe, dar ceea ce am primit sunt pompe cu motoare de 450W. Au tot insistat ca puterea pompei este de 700W...de unde diferenta de putere ? Ar fi trebuit sa aiba un motor mai mare de 700W, au uitat oare de randament ?
Nu ne-au trimis nici factura (comanda este pe SC), nu se poate descarca asa cum pare pe site, iar acum nici nu mai raspund la telefon...
Incerc sa-mi iua banii inapoi, se pare ca trebuie sa ma adresez Protectiei Consumatorului si o s-o fac...
Trist, dar adevarat, pacat ca nu au specialisti...
Victor Radu

+0 -1

Rebegeanu Ioan

Rebegeanu Ioan | 21-08-2015 / 09:14

Am cumparat la data de 01.08.2015 acest tip de pompa.Am primit coletul la timp,foarte bine ambalat,cu factura ,cu instructiuni si certificat de garantie.Sunt multumit de felul cum functioneaza.Bravo Agricover pentru sreviciile oferite!!Bravo Tricomserv SA pentru produs!!

+0 -1

Despre pompe

Magazinul nostru virtual va propune in aceasta sectiune o paleta larga de pompe de apa si alte echipamente destinate alimentarii cu apa a caminului si gradinii dvs. Astfel, puteti gasi pompe submersibile, pompe de suprafata, autoamorsante sau nu, dar si alte pompe de apa care asigura circulatia apei. In functie de necesitatile particulare ale proprietatii dvs, puteti opta pentru pompe de apa de diferite tipologii, cum ar fi pompe pentru apa curata sau pompe pentru apa murdara, folosite pentru aspirarea apei din subsoluri, gropi sau rezervoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.