bb

Ultimele review-uri

bravo

Rebegeanu Ioan | 10-05-2018 / 13:25

Am cumparat aceasta pompa in august 2015.Sunt foarte multumit de functionarea ei.

+0 -0

pompa

Bogdan | 09-05-2018 / 16:16

nu cumparati. Banii aruncati degeaba. Am avut 2 si ambele s-au stricat in mai putin de 1 an.

+0 -0

pompa raider RD-2DK20,1500W,500L/MIN

adrian | 22-04-2018 / 22:28

As vrea sa stiu daca este bobinata cu , cupru !

+0 -0

O mizerie de pompa

Remus Manta | 28-06-2017 / 11:59

In viata am luat mai multe tepe, dar cea mai mare TEAPA a fost cand am cumparat pompa de la Tricomserv. Experienta este ORIBILA!!! Pompa s-a stricat de 3 ori intr-un an si jumatate, iar service-ul este o bataie de joc ( echipamentul este trimis la fabrica ( la Cuca M?c?ii ) unde in cel mai bun caz dureaza doua saptamani) O MIZERIE!!!
Daca ai bani? cumpara doua, prima ti se va strica prima exact la doua saptamani dupa ce iese din garantie ( facem pariu) si sa o ai pe cea de schimb pana cand ti se va repara cea stricata aprox 3 saptamani (facem pariu)
Specific ca nu am avut probleme cu acest site.

+0 -0

Despre pompe

Magazinul nostru virtual va propune in aceasta sectiune o paleta larga de pompe de apa si alte echipamente destinate alimentarii cu apa a caminului si gradinii dvs. Astfel, puteti gasi pompe submersibile, pompe de suprafata, autoamorsante sau nu, dar si alte pompe de apa care asigura circulatia apei. In functie de necesitatile particulare ale proprietatii dvs, puteti opta pentru pompe de apa de diferite tipologii, cum ar fi pompe pentru apa curata sau pompe pentru apa murdara, folosite pentru aspirarea apei din subsoluri, gropi sau rezervoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.