Motopompa Stager GP 100, ape curate, debit 96 mc/h

Motopompa Stager GP 100

1.49994 lei1.41900 lei In stoc (0) Compara cu alte produse Adauga in cos
-6%

Ultimele review-uri

Inacceptabil

Barbu | 27-02-2015 / 06:44

Am cumparat o pompa care a venit dupa 3 zile dar fara certificat garantie,dar si mai grav carte tehnica in limba mea materna ROMANA.Am contactat firma si m-au anuntat ca voi fi sunat in 1-2 ore,au trecut 24 ore.Covera se dovedeste a fi o firma neserioasa,care nu respecta ordonanta 21/1992 art 20 ei probabil considerand a fi desupra legilor.Cred ca nu am altceva de facut decat sa apelez la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.Amintesc ca ieri 26 februarie 2015 in afara celor doua telefoane la 021 210 0966 am prezentat problema mea si pe"online,trimite mesaj"unde mi s-a spus ca au multe sesizari (sic) si cand va venii randul meu vor vadea.De aici se vede clar lipsa de respect fata de cumparatorul care a dat baii si este trata cu neprofesionaliasm.

+0 -0

Un pret si o pompa corect pozitionata

Florin | 19-02-2015 / 10:26

Este o Pompa buna , daca ii schimbi uleiul nu ai probleme cu motorul. Eu irig in camp prin inundare si fuctioneaza. Pot pune poze daca este cineva interesat.
Ca posesor al acestei Pompe nu este adevarat ce spui pe aici. Ca orice produs totul se poate defecta, daca ai grije de lucruri nu vei fi surprins.
"Daca esti Pescar ai grije sa nu iti creasca nasul. La Pescari si la Vanotri se intampla des".

+0 -0

Ruris, PP-50

Viziteu Nicu | 23-12-2014 / 13:03

Cea mai bun? motopomp? de pe pia?a româneasc?, ?inând cont de raportul pre?-calitate . Bravo Ruris !!

+0 -0

chinezarie sub nume romanesc!!!

pascaru | 31-05-2014 / 08:59

motopompa am primit-o defecta furtunul de la rezervor fisurat si curgea combustibilul .cu toate ca e in garantie am platit 10 ron reparatia la service(15cm de furtun) cica e greu sa faca actele..nu mai conteaza.(nu luati in consideratie specificatiile motopompei nu sunt reale!!)
CHINEZARIE CURATA ..are niste stickere cu ruris prinse la "misto" pe ea. NU RECOMAND FIRMA RURIS LA NIMENI!!!! RESPECT in schimb pentru siteul COVERA sunt seriosi si te ajuta in orice problema.

+0 -0

Despre motopompe

Daca proprietatea dvs presupune transportul apei din puturi, lacuri, fantani sau rezervoare, petnru a asigura alimentarea casei sau irigarea gradinii, aveti neaparat nevoie de o motopompa. In timp ce va oferim pentru motopompe preturi convenabile, tinem sa subliniem ca motopompe ieftine nu inseamna ca acestea sunt de slaba calitate, dimpotriva sunt produse rezistente, puternice, provenind de la producatori cu excelenta reputatie. De asemenea, avem disponibile motopompe profesioniste, destinate santierelor de cosntructii, controlului inundatiilor si drenajelor.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.