Ultimele review-uri

utilizare

dan marinescu | 24-03-2015 / 19:22

pot folosi pompa pt secarea unui lac cu apa nu tocmai curata ?

+0 -0

Un pret si o pompa corect pozitionata

Florin | 19-02-2015 / 10:26

Este o Pompa buna , daca ii schimbi uleiul nu ai probleme cu motorul. Eu irig in camp prin inundare si fuctioneaza. Pot pune poze daca este cineva interesat.
Ca posesor al acestei Pompe nu este adevarat ce spui pe aici. Ca orice produs totul se poate defecta, daca ai grije de lucruri nu vei fi surprins.
"Daca esti Pescar ai grije sa nu iti creasca nasul. La Pescari si la Vanotri se intampla des".

+0 -0

Ruris, PP-50

Viziteu Nicu | 23-12-2014 / 13:03

Cea mai bun? motopomp? de pe pia?a româneasc?, ?inând cont de raportul pre?-calitate . Bravo Ruris !!

+0 -0

chinezarie sub nume romanesc!!!

pascaru | 31-05-2014 / 08:59

motopompa am primit-o defecta furtunul de la rezervor fisurat si curgea combustibilul .cu toate ca e in garantie am platit 10 ron reparatia la service(15cm de furtun) cica e greu sa faca actele..nu mai conteaza.(nu luati in consideratie specificatiile motopompei nu sunt reale!!)
CHINEZARIE CURATA ..are niste stickere cu ruris prinse la "misto" pe ea. NU RECOMAND FIRMA RURIS LA NIMENI!!!! RESPECT in schimb pentru siteul COVERA sunt seriosi si te ajuta in orice problema.

+0 -0

Despre motopompe

Daca proprietatea dvs presupune transportul apei din puturi, lacuri, fantani sau rezervoare, petnru a asigura alimentarea casei sau irigarea gradinii, aveti neaparat nevoie de o motopompa. In timp ce va oferim pentru motopompe online preturi convenabile, tinem sa subliniem ca motopompe ieftine nu inseamna ca acestea sunt de slaba calitate, dimpotriva sunt produse rezistente, puternice, provenind de la producatori cu excelenta reputatie. De asemenea, avem disponibile motopompe profesioniste, destinate santierelor de constructii, controlului inundatiilor si drenajelor.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.