bb

Ultimele review-uri

Cei mai tari

Atudorei Petru | 18-01-2018 / 20:30

Nu am cumparat produsul asta.. dar am cumparat o pompa asemanatoare fara vas de expansiune.. a trecut mai bine de un an de cand o folosesc si trage apa de la 20 m.. merge foarte bine.. pretul a fost mult sub o pompa identica dar care este in dedeman. .. scriu acest review aici pentru ca nu pot scrie la toate produsele... sunteti cei mai buni.. aveti cele mai bune produse.. iar raportul pret calitate este excelent.

+0 -0

Hidrofor

Radu | 04-04-2017 / 22:46

Frte bun

+0 -0

chinezarie de slaba calitate

kecs | 15-10-2016 / 13:40

Recent mi s-a defectat hidroforul si am inlocuit cu acesta. Am oglinda de apa undeva la 10 m adancime. Electropompa nu face fata, cu chiu cu vai face 2 bari, si nu se opreste. Am incercat sa setez presostatul sa se opreasca la aceasta valoare, insa degeaba. Daca deschid un robinet, presiune scade foarte repede la 0 si apoi nu mai reuseste sa faca nici aia 2 bari. Practic nu se poate folosi la o adancime de 10 m.
Va trebui sa returnez magazinului de unde l-am cumparat :(

+0 -0

Hidrofor

Dragos | 08-11-2015 / 11:51

A mers perfect doar 2 zile si acum nu mai ridica presiunea mai mult de 1 si merge f mult pana ajunge la 1

+0 -0

Despre hidrofoare

Categoria hidrofoare din magazinul online pentru masini unelte si echipamente Covera.ro, prezinta o gama larga de echipamente destinate ridicarii presiunii apei reci la nivelul optim sau pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime. Un hidrofor este indispensabil pentru orice proprietar care se confrunta cu problema alimentarii cu apa a casei sale. Daca atunci cand cautati un hidrofor pret este principalul criteriu, puteti fi sigur ca la Covera gasiti hidrofoare ieftine, dar robuste, puternice si de calitate. Daca, in shimb aveti nevoie de echipamente profesioniste, gasiti in portofoliul Covera, o gama larga de produse, adaptate nevoilor specifice ale proprietatii dvs, indiferent daca aveti nevoie de un hidrofor cu pompa submersibila sau de suprafata, de un hidrofor cu pompa autoamorsanta sau cautati un hidrofor cu dispozitiv electronic.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.