Transport gratuit pentru comenzi peste 499 lei Vezi oferta

Hidrofor cu pompa suprafata QB 60/8v, 620W, 8 l Vizualizare rapida

Hidrofor cu pompa suprafata QB 60/8v

269,85 lei199,00 lei In stoc magazin (9) Compara cu alte produse Adauga in cos
Fabricat in Romania

Ultimele review-uri

hidrofor

popa ioan alin | 05-10-2014 / 18:33

Având in vedere pre?ul,ieu zic ca ieste forte bun,am udat prin picurare,aproximativ 6arii de ardei,iar motorul sa prezentat impecabil.bun,il recomand tuturora

+0 -0

hidrofor

popa ioan alin | 05-10-2014 / 18:27

Ce debit are litri/ora?

+0 -0

Acceptabil

Broasca Gabriel | 03-10-2014 / 09:24

Il folosesc de o saptamana, permanent, pt casa si gradina.
Pozitiv: - pret foarte bun
- design atragator, e foarte suplu si usor de instalat;
- foarte silentios.
- exploatare facila, butonul RESET salveaza orice neprofesionist.
- un lucru bun facut in Romania, chiar daca are subansamble din import.
Negativ:
- manometrul este montat necorespunzator, ar fi trebuit sa fie pozitionat pe aceeasi parte cu butonul RESET si ledurile care indica functionarea. Ca sa vezi presiunea trebuie sa folosesti o oglinda.
- prezinta o intarziere de vreo 10 secunde la pornire. La mine iesirea prezinta vreo 10m orizontal, urmati de 9m vertical. Tind sa cred ca specificatiile tehnice privind iesirea sunt usor exagerate. Insa daca nu sunt pretentii deosebite, e acceptabil Ramane sa vad cat de fiabil e in functionare. Pe o scara de la 1 la 10, ii acord un 8.

+0 -0

Liviu | 01-10-2014 / 10:16

Buna ziua, D-na Csetri, ne puteti spune va rog ce probleme ati avut cu hidroforul? Daca intr-adevar a fost o problema de fabricatie dupa ce a fost montat si pus in functiune, daca este o problema, service-ul rapunde prompt si rezolva (nu s-a intamplat sa nu se rezolve).Dupe ce l-ati primit din service, imi spuneti ca dupa 4 zile nu functioneaza, ati luat legatura cu service-ul? Va pot ajuta cu placere. Multumesc

+0 -0

Despre hidrofoare

Categoria hidrofoare prezinta o gama larga de echipamente destinate ridicarii presiunii apei reci la nivelul optim sau pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime. Un hidrofor este indispensabil pentru orice proprietar care se confrunta cu problema alimentarii cu apa a casei sale. Daca atunci cand cautati un hidrofor pret este principalul criteriu, puteti fi sigur ca la Covera gasiti hidrofoare ieftine, dar robuste, puternice si de calitate. Daca, in shimb aveti nevoie de echipamente profesioniste, gasiti in portofoliul Covera, o gama larga de produse, adaptate nevoilor specifice ale proprietatii dvs, indiferent daca aveti nevoie de un hidrofor cu pompa submersibila sau de suprafata, de un hidrofor cu pompa autoamorsanta sau cautati un hidrofor cu dispozitiv electronic.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.