Membrana hidrofor 100 l Economy

  • 9566 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7404
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 10,00 Kg

Descriere Membrana hidrofor 100 l Economy

Capacitate 100 l.

Garantie 2 ani.

Specificatii

Material de fabricatie - Cauciuc
Tip produs - Membrana hidrofor

Review-uri

Adauga un review

Ionatan Corneliu

+0 -0
  • Ionatan Corneliu
  • 12-04-2014 / 08:23
  • Rating:

Mi sa spart fosta perna de aer din rezervor, si cand am vazut ca la dedeman costa 225 de lei mam ingrozit. Am cautat pe net si nu anveau Pe stoc la alte site-uri. Am sunat aici cu toate ca era mai scumpa cu doar 1 leu, si mia confirmat telefonic ca exista pe stoc si am facut comanda. A doua zi dupa ce am comandat-o am primito prin curierul nemoexpress si a costat destul de putin drumul si rambursul cu intoarcerea banilor carte ei. (firma covera).
Doar 23 de lei a fost curier-ul.
Concluzie:
Mia venit o membrana buna, cu codita lunga in care sa pun valva si sa fie legata fixata permanent in doua locuri in bazinur rezervor.
Am montato si e ok. Trebuie concomitent cu umplerea rezervorului cu apa, si umflat exteriorul membranei, si sa nu existe diferenta mai mare de 1,2 -1,5 bari in presiunea sin membrana si cea din exteriorul ei. Eu am facut sa fie presiunea aproape la, 0,5 bari diferenta. Ca sa previn strofocarea intinderea si ruperea ei. Merita ca tot timpul cand nu folositi hidrofoarele timp indelungat sa le lasati sub presiune, mica dar sa fie apa in ele. Eventual sa protejati semeringul pompei puneti un robinet la butelia de hidrofor, si nu o sa ramana ctata si strofocata camera membranei ca sa se poata rupe curand.
O zi buna!

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.