bb

Ultimele review-uri

Sorb 2"
Sorb 2 " (2)

Sorb

Schneider Ilie | 23-06-2015 / 13:21

Sorb-ul este de PLASTIC !!! Modificati specificatiile !!!

+0 -0

Intrebari suplimentare

Alpar | 02-06-2015 / 12:13

Ma intereseaza, daca pot lega acest presostat la o pompa submersibila - pentru sistem de irigare prin picurare cc. 3 ari teren. Totodata doresc sa aflu, daca pot regla presiunea de lucru (pornire-oprire), in caz ca am nevoie de presiune mai mare/mica. Multumesc anticipat pentru raspuns.

+0 -0

oprire

Rafael | 31-05-2015 / 22:58

Presostatul opreste pompa imediat dupa inchiderea robinetului? Pentru ca am o pompa care poate face 10 bar presiune si daca mai merge dupa inchiderea robinetului se sparge instalatia.

+0 -0
Sorb 2"
Sorb 2 " (2)

sorb de 2 toli

toma nicu | 30-04-2015 / 17:34

am comandat un sorb de 2 toli care in pagina covera apare ca fiind din metal si cu un anumit design, iar cel livrat este din plastic si nu arata nici pe departe ca cel de pe site. nu doream asa ceva, e inutil, nu asa ceva am comandat. cat despre curier, sunt sub orice critica cei de la nemo expres. au venit direct la poarta, fara sa sune in prealabil, asa cum ar fi normal. practic au venit la ``ghici``si numai printr-un noroc chior atunci sosise sotia acasa. dezamagit, acesta este cuvantul. ramane sa vad ce poate si hidroforul.

+0 -0

Despre accesorii pompe & hidrofoare

Accesorii pompe si hidrofoare, o categorie care va ajuta sa intretineti pompa sau hidroforul, marind astfel durata de viata in exploatare.Nu folositi accesorii de care nu sunteti siguri de provenienta lor.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.