Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

cartite

petrache gabriela | 25-11-2015 / 10:58

am incercat toate produsele comercializate pentru cartite ,aproape zi de zi timp de doi ani,nu au nici cel mai mic efect,100% sant inutile exista doar niste pastile necomerciale otravitoare ,atat

+0 -0

bun dar mai bune sunt altele

militaru stefan | 22-11-2015 / 23:40

am modelul acesta de pendular. este destul de bun, rezitent la cazaturi si la o functionare de lunga durata. PROBLEMA: sitemul de prindere al panzei este unul cu suruburi cu cap de imbus. asta inseamna ca te poti intalni cu situatia in care iti sare panza din suportul de prindere. de cand il am nu am gasit niciodata panza dedicata Einhell. toate panzele sunt prea groase, iar capul de prindere este prea lung. asa ca umarul de sprijin al panei ramane in afara sistemului de fixare, motiv pentru care din cand in cand iti iese. NICIODATA, nu mi-as mai cumpara asa ceva. Acum au aparut pendularele cu prindere SDS. bagi panza si ii dai inainte. fara suruburi, fara timp peirdut. simplu ca buna ziua.

+0 -0

cel mai bun

militaru stefan | 22-11-2015 / 23:25

am cumparat acest produs de la un magazin. va spun sincer, ca este excelent. este foarte rezistent, destul de puternic, cu suficient de multe turatii si foarte, foarte rezitent. l-am omorat. asta este cuvantul cel mai potrivit. a functionat in regim de forja maxima la polisare, unde apasam pana se reduceau turatiile, dupa care o luam de la cap, iar si iar, pana i s-au dus carbunii. functiona non-stop cate o ora si cateva minute. uneori il opream pentru ca ma ardea la mana. apoi am descoperit manusa de piele si continuam pana terminam treaba. carbunii se casesc la cei de la dedeman : 15 lei setul. haha. i-am luat si iar am luat-o de la cap. cel mai bun. vi-l recomand. nu dati gres, credeti-ma.

+1 -0

Economix70

Marian g | 22-11-2015 / 10:59

Am cumparat in vara o bucata, foarte buna scula.
Vreau sa mai comand una.

+0 -0

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.