Motosapatoare BRONTO WM 500 H

  • 2.55074 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32528
  • Produsul este In Stoc / Greutate 65,00 Kg

Descriere Motosapatoare BRONTO WM 500 H

Motosapatoare Bronto WM 500 este solutia perfecta pentru un agricultor sau gradinar care isi doreste o motosapatoare robusta, compacta si usor de intretinut la un pret avantajos.

Recomandam cu caldura tuturor pasionatilor de gradinarit si celor care nu au o experienta vasta in domeniul horticol sa profite de aceasta motosapatoare Bronto WM 500.

Ghidonul este reglabil pe inaltime, astfel  sporind comfortul utilizatorului. Motosapatoarea WM 500 este echipata cu un motor puternic WM 168 FB care dezvolta o putere nominala de 4.8 kW la 3600 de rotatii pe minut. O motosapa cu consum redus de doar 0,4 l/h.

Cele 2 viteze inainte va ofera posibilitatea de a adapta anexe motosapatoarei, viteza 1 pentru muncile grele de primavara cum ar fi aratul iar viteza a 2-a pentru  a maruntii pamantul.  Motosapatoare Bronto WM 500 dispune si de marsarier, este esential pentru cei care doresc  sa utilizeze o motosapatoare in sere sau solarii.

La aceasta motosapatoare Bronto WM 500 se pot adapta mai multe anexe cum ar fi plug de bilonat, plug de scos cartofi, kit de arat, roti gheare, roti de cauciuc, remorca, etc.

Latimea de lucru este reglabila pentru a se potrivii cultivarii mai multor tipuri de plante. Utilizatorul unei motosapatoare Bronto WM 500 poate opta sa utilizeze motosapatoarea cu o latime de 50 cm sau de 100 cm. O motosapatoare Bronto WM 500 este echipata standard cu 3 perchi de freze din fier forjat

Specificatii

Tip motor - B&S
Putere - 4,6 kW
Producator motor - Briggs & Stratton
Transmisie - Curea
Tip produs - Motosapa

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.