bb

Ultimele review-uri

motosapa Honda

Dumitru Enache | 19-04-2018 / 09:56

Buna diminea?a ,vreau ?i eu sa cumpar o motosapa honda ,dar la un pre? mai mic?

+0 -0

pretul chiar e pe bune?

Toma Costin | 24-06-2016 / 11:52

Nu stiu ma gandesc ca un motofultor cu 8 viteze ar costa peste 2000 de lei chiar si cu motoru de 4.8cp Daca la cumparat cineva si vede acest comm 2, 3 cuvinte daspre utilaj daca se poate Va multumesc anticipat .

+0 -0

motocultor interesant

Netu Dumitru | 17-04-2016 / 13:13

Am vazut acest motocultor pe situl dv. As vrea sa stiu l-ati avut vreodata ,mai aduceti???

+0 -0

garantie

stan nicolae | 15-04-2016 / 09:11

in urma review-ul din 09-04-2016 am primit un raspuns sec . Perioada de garantie este de 1 an nu 2 ani cum este normal pentru persoane fizice .D-l Tudor in prima interventie pe care o stiu aveati mare dreptate .Sa le fie rusine .

+0 -0

Despre motosape & motocultoare

Motosapele si Motocultoarele sunt utilaje agricole proiectate pentru gradini si ferme de dimensiuni mici si medii. Motosapa este un utilaj agricol destinat maruntirii pamantului cu ajutorul frezelor. Motocultorul este un utilaj agricol mai complex destinat unor lucrari agricole multiple cum ar fi: arat, semanat, prasit, recoltat (exemplu cartofi), musuroit. Motosapa poate fi electrica sau cu motor termic. Motosapa cu motor termic poate fi cu motor alimentat pe benzina sau cu motor alimentat pe motorina. Atat motocultorul cat si motosapa au puteri diferite, puterea motorului dand informatii despre suprafata ce poate fi lucrata. Caracteristicile specifice motocultoarelor vandute online de Covera.ro cum ar fi viteze inainte / inapoi, transmisie, transmit informatii despre mediul de utilizare cum ar fi: campie, deal cu inclinatie ridicata. 

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.