• Motocoasa STIHL FS 70, C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m
  • Motocoasa STIHL FS 70, C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m
  • Motocoasa STIHL FS 70, C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m

Motocoasa STIHL FS 70, C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m

  • 1.55481 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV12200
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 4,80 Kg

Descriere Motocoasa STIHL FS 70, C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m

Motocoasa FS 70 C-E GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m

Motocoasă extrem de fiabilă de 0,9 kW cu maner dublu şi motor 2-MIX si dispune de un procedeu simplificat de pornire. 
Confort sporit la pornire prin ErgoStart.Consum de combustibil redus cu pană la 20% şi emisii poluante reduse cu 70% faţă de motoarele convenţionale in 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. 
Cuţit tăietor cu patru tăişuri pentru cosire pe suprafeţe de mari dimensiuni cu iarba rezistentă. Este recomandată şi pentru tufişuri subţiri şi stuf. 

Lungimea totala 1.7 m

Cap taietor iarba cu 2 taisuri ,GSB 230-2,1.2 CP,L=1.7 m

Capacitate rezervor 0.34 l

Nivel vibratii stanga/dreapta 5.5/4.7 m/s2

Motor in 2 timpi -2 MIX

Motocoasa FS 70 C-E GSB 230-2 este dotata cu:

Centură de purtare

Chingile STIHL uşurează munca in special in timpul utilizării indelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului.  

STIHL 4-MIX-Motor

Combină avantajele motorului in 2 timpi cu cele ale motorului in 4 timpi. Mai puţine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet plăcut. Excelentă forţă de antrenare şi cuplu motor ridicat.

Aprindere electronică

Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scanteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o imbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse.

Maner tip ghidon

Manerul dublu este denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui şurub de strangere. La motocoasele şi uneltele de tăiere manerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.

Maner multifuncţional

Manerul multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate in maner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur - mana rămne in permanenţă pe maner. Manerul multifuncţional este integrat in ghidonul de cosit. La aparatele cu maner circular elementele de comandă sunt dispuse in tijă. 

Ochelari de protecţie

Pentru siguranţa se folosesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. 

Sistem antivibraţii

Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru ingrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Manerele au astfel vibraţii extrem de mici. in felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe. 

Ventil de decompresie

Sistemul de decompresiune prelungeşte in faza de utilizator timpul de deschidere a supapelor. Acest lucru reduce considerabil şi total automat consumul de forţă la cablu.


Specificatii

Tip lama cositoare - GSB 230-2
Tip motor - 2 timpi -2 MIX
Nivel de zgomot - 105 dB
Putere - 0.9 kW/1.2 CP
Sistem antivibratii - Da
Capacitatea cilindrica - 27.2 cmc
Combustibil - Benzina +ulei

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.