Motocoasa Ikra XL 25T, 0.8kW, 43cm Motocoasa Ikra XL 25T
40898 lei Stoc Limitat (1) Compara cu alte produse

Ultimele review-uri

Info Ruris

Info Ruris | 22-03-2016 / 15:14

Va multumim pentru increderea acordata produselor RURIS si va rugam sa va bazati in continuare pe suportul nostru!

+0 -0

Cristi

Galea Cristian Si Loredana | 20-07-2015 / 14:32

Am cumparat o motocositoare DAC 310 si sunt multumit de ea ! nu am cosit mult cu ea dar am casit doar buruieni inalte de 1.5m si are mai mult decat suficienta putere ! raportul calitate pret este foarte bun ! doar hamul si sticla de amestec lasa de dorit ! in rest o recomand ! pornire usoara , acceleratia raspunde usor fara intarzieri nu afuma excesiv dupa perioada de rodaj ! un produs bun !

+1 -0

motocoasa Ruris 310

Nicolae | 14-06-2015 / 22:09

Am un Rurisc 310,sunt f.multumit ! E OK ! consum mic,randament f.bun,motor f.bun !

+0 -0

Service fara probleme

Emil | 03-06-2015 / 23:39

Am un Ruris Dac 310, de anul trecut, functioneaza 99%. Cu exceptia consumului care este de 1.3 litri/ora, zero problem.
Am fost anul acesta in service la Timis si am curatit carburatorul, plus 1 garnitura si cateva reglaje pe banc. Cei din service, s-au comportat frumos au avut piesa si totul sa rezolvat pe loc.
Este un pret super corect, iar calitatea buna.

+0 -0

Despre motocoase si motocositoare

Utilajele din categoria motocositoare si motocoase sunt indispensabile pentru asigurarea unui cosit confortabil si eficient, cu mari economii de timp si efort. Motocositoarele sunt utilaje cu motoare mai puternice, cu o latime de lucru de aproximativ 1 m, destinate cositului in livezi, gradini, podgorii, pasuni. Cele mai performante motocositoare au un caracter multifunctional, permiţand montarea de accesorii pentru cosit iarbă, săpat, degajat zăpada. Motocoasa este un utilaj de cosit usor, simplu de manevrat, destinat spatiilor mai mici. Majoritatea motocoaselor sunt prevazute cu ham si maner, care asigura confortul in timpul cositului. Ca pret motocoasa poate reprezenta o varianta mai convenabila, pentru cei care practica gradinaritul ca hobby, dar utilizatorii care cauta eficienta cositului pe spatii mari si au nevoie de utilaje profesioniste, vor cauta in categoria motocositoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.