Transport gratuit pentru comenzi peste 499 lei Vezi oferta

Ultimele review-uri

Atomizor Ruris 103S

Viorel M. | 13-04-2015 / 18:37

Am cumparat un atomizor Ruris 103S si la inceput aveam ceva dubii,dar,cum banii pentru altceva nu erau, am cumparat si bine am facut ! Motor fiabil,porneste foarte usor, consum mic si pulverizeaza foarte bine. Acum vreau sa cumpar si o motocoasa Ruris 310.Daca cineva are asa ceva sa-mi spuna si mie daca merge si la curatat maracinisuri de 4-5 cm diametru cu disc cu vidia (tip circular). P.S. L-as intreba pe George ST daca a facut rodajul, adica consumul a 3 rezervoare de mers in gol cu 4% ulei E adevarat ca dureaza mult,dar este obligatoriu !!!

+0 -0

Motor.

Marius | 11-03-2015 / 00:06

Mi se pare ca motorul este cam slab sau cel putin dintre cele mai slabe la doar 1 CP ori asta inseamna ca taie mai greu iarba mai groasa.

+0 -0

ruris dac 210, 1,7 CP

marin | 10-10-2014 / 16:04

Doresc sa achizitionez aceasta motocoasa si sincer nu stiu pe care sa o cumpar: pe cea de 1,7 sau de 2.5 CP. Ce ma sfatuiti, dumneavoastra cei care deja ati folosit aceasta "scula"?

+0 -0

PRemium

Danut | 16-09-2014 / 15:55

Nu cred ca despre Stihl se pot spune prea multe...dar sigur ceva se poate spune...este unul din cele mai bune brand-uri pentru gradina. Am luat motocositaorea de 1 an si am folosit-o la greu si tot ca in prima zi.

+0 -0

Despre motocositoare

Utilajele din categoria motocositoare si motocoase sunt indispensabile pentru asigurarea unui cosit confortabil si eficient, cu mari economii de timp si efort. Motocositoarele sunt utilaje cu motoare mai puternice, cu o latime de lucru de aproximativ 1 m, destinate cositului in livezi, gradini, podgorii, pasuni. Cele mai performante motocositoare au un caracter multifunctional, permiţand montarea de accesorii pentru cosit iarbă, săpat, degajat zăpada. Motocoasa este un utilaj de cosit usor, simplu de manevrat, destinat spatiilor mai mici. Majoritatea motocoaselor sunt prevazute cu ham si maner, care asigura confortul in timpul cositului. Ca pret motocoasa poate reprezenta o varianta mai convenabila, pentru cei care practica gradinaritul ca hobby, dar utilizatorii care cauta eficienta cositului pe spatii mari si au nevoie de utilaje profesioniste, vor cauta in categoria motocositoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.