Ultimele review-uri

Asa si asa

Daniel B | 10-10-2016 / 16:01

Destul de buna, doar pentru iarba, nu foarte mare si inalta ca se incurca in cutit,are doar 3 pale. Putere cam mica pentru iarba deasa sau mai inalta. Consum mic, si are din pacate demarorul spre tija, lucru prost daca se strica, greu de depanat.Cele mai simple il; au in afara motorului, se degajeaza usor si reparatia este mult mai simpla.Avantaje, ca se rupe in 2 si se transporta usor, consumul mic, si pornirea relativ uosara cand mototrul este cald.

+0 -0

cum pui mei

ion | 18-08-2016 / 23:03

cum pui mei aveti voi de vanzare motocoasa ruris 409c de 2,7cp cand pe situl oficial ruris nici nu se pomeneste de avest produs asa numit ruris de catre voi

+0 -0

maner

vp | 27-06-2016 / 11:28

Aveti idee unde se gaseste maner trimmer BG-PT 2544 Blue?

+0 -0

Info Servis Ruris

Galea Cristian Si Loredana | 15-06-2016 / 17:58

Buna ziua , as dori si eu numarul de telefon al servisului din timisoara pentru o vizita de intretinere !

+0 -0

Despre motocoase si motocositoare

Utilajele din categoria motocositoare si motocoase sunt indispensabile pentru asigurarea unui cosit confortabil si eficient, cu mari economii de timp si efort. Motocositoarele sunt utilaje cu motoare mai puternice, cu o latime de lucru de aproximativ 1 m, destinate cositului in livezi, gradini, podgorii, pasuni. Cele mai performante motocositoare au un caracter multifunctional, permiţand montarea de accesorii pentru cosit iarbă, săpat, degajat zăpada. Motocoasa este un utilaj de cosit usor, simplu de manevrat, destinat spatiilor mai mici. Majoritatea motocoaselor sunt prevazute cu ham si maner, care asigura confortul in timpul cositului. Ca pret motocoasa poate reprezenta o varianta mai convenabila, pentru cei care practica gradinaritul ca hobby, dar utilizatorii care cauta eficienta cositului pe spatii mari si au nevoie de utilaje profesioniste, vor cauta in categoria motocositoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.