Ultimele review-uri

Motor.

Marius | 11-03-2015 / 00:06

Mi se pare ca motorul este cam slab sau cel putin dintre cele mai slabe la doar 1 CP ori asta inseamna ca taie mai greu iarba mai groasa.

+0 -0

ruris dac 210, 1,7 CP

marin | 10-10-2014 / 16:04

Doresc sa achizitionez aceasta motocoasa si sincer nu stiu pe care sa o cumpar: pe cea de 1,7 sau de 2.5 CP. Ce ma sfatuiti, dumneavoastra cei care deja ati folosit aceasta "scula"?

+0 -0

PRemium

Danut | 16-09-2014 / 15:55

Nu cred ca despre Stihl se pot spune prea multe...dar sigur ceva se poate spune...este unul din cele mai bune brand-uri pentru gradina. Am luat motocositaorea de 1 an si am folosit-o la greu si tot ca in prima zi.

+0 -0

demaror

dara | 20-08-2014 / 17:01

pe piata nu gasesc demaror pe acest model BG BC 43.
Acesta se rupe f repede fiind in interior din plastic
Nu recomand modelul
Eu am luat dej adoua motocoase si m am pacalit

+0 -0

Despre motocositoare

Utilajele din categoria motocositoare si motocoase sunt indispensabile pentru asigurarea unui cosit confortabil si eficient, cu mari economii de timp si efort. Motocositoarele sunt utilaje cu motoare mai puternice, cu o latime de lucru de aproximativ 1 m, destinate cositului in livezi, gradini, podgorii, pasuni. Cele mai performante motocositoare au un caracter multifunctional, permiţand montarea de accesorii pentru cosit iarbă, săpat, degajat zăpada. Motocoasa este un utilaj de cosit usor, simplu de manevrat, destinat spatiilor mai mici. Majoritatea motocoaselor sunt prevazute cu ham si maner, care asigura confortul in timpul cositului. Ca pret motocoasa poate reprezenta o varianta mai convenabila, pentru cei care practica gradinaritul ca hobby, dar utilizatorii care cauta eficienta cositului pe spatii mari si au nevoie de utilaje profesioniste, vor cauta in categoria motocositoare.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.