bb

Ultimele review-uri

Drunba telescopica

Stan Adrian | 09-12-2016 / 11:01

Da ! este buna si sunt foarte multumit de ea......va multumesc. Dar pentru aceasta exista lant de cumparat ?

+0 -0

bun dar mai bune sunt altele

militaru stefan | 22-11-2015 / 23:40

am modelul acesta de pendular. este destul de bun, rezitent la cazaturi si la o functionare de lunga durata. PROBLEMA: sitemul de prindere al panzei este unul cu suruburi cu cap de imbus. asta inseamna ca te poti intalni cu situatia in care iti sare panza din suportul de prindere. de cand il am nu am gasit niciodata panza dedicata Einhell. toate panzele sunt prea groase, iar capul de prindere este prea lung. asa ca umarul de sprijin al panei ramane in afara sistemului de fixare, motiv pentru care din cand in cand iti iese. NICIODATA, nu mi-as mai cumpara asa ceva. Acum au aparut pendularele cu prindere SDS. bagi panza si ii dai inainte. fara suruburi, fara timp peirdut. simplu ca buna ziua.

+0 -0

fierastrau electric

jurca ion | 04-06-2015 / 16:30

nr tel 0722275283 va rog sa ma contactati

+0 -0

fierastrau electric

jurca ion | 04-06-2015 / 16:30

nr tel 0722275283 va rog sa ma contactati

+0 -0

Despre fierastraie electrice

Un fierastrau electric este indispensabil pentru atelierul dvs, unde aveti nevoie de instrumente puternice pentru a da frau creativitatii dvs si pentru a va ocupa de proiectele de amenajari. Daca vi se pare dezorientanta multimea de ferastraie electrice, trebuie sa va concentrati asupra unui set de criterii specifice. Caracteristicile importante atunci cand achizitionati un ferastrau electric vertical sunt: puterea(W), viteza (spm), sistemul de prindere al lamei, adancimea de taiere si treptele de pendularea care usureaza taierea in materiale precum lemnul sau plasticul. In functie de operatiunile pe care va propuneti sa le executati, puteti opta pentru un fierastrau pendular sau un fierastrau circular.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.