Kit picurare 100ml Augment

  • 5524 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33050
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg
Produs VANDUT de AUGMENT SRL

Descriere Kit picurare 100ml Augment

Kit-ul picurare 100ml este fabricat prin extrudare, nu are lipiri, injectari, ceea ce ii confera o mai mare rezistenta.

Scade considerabil costurile: Reduce cu cca. 50% consumul de apa in comparatie cu irigarea clasica. Reduce costurile cu energia folosita la pomparea apei.

Nu se infunda: Rezistenta la infundare este foarte crescuta, orificiul de picurare fiind realizat de laser, iar la interior prezinta numeroase orificii de absorbtie a apei, in felul acesta patrunderea insectelor sau infundarea este practic imposibila.

Aplicare precisa: Permite aplicarea precisa a ingrasamintelor la nivelul radacinilor. Dozarea apei se face doar la radacinile plantelor si doar cat trebuie.

Instalare: Se instaleaza cu dungiile albastre in sus pentru a ajuta autocuratirea acestuia.

La instalare aveti grija ca tubul de picurare sa fie fara rasuciri.

In cazul in care apa contine mari cantitati de impuritati recomandam instalarea unui filtru de impuritati. Banda de picurare poate fi montata la suprafata sau ingropata.

Se recomanda introducerea in tub doar a ingrasamintelor dizolvabile integral.

La sfarsit de sezon, dupa o buna limpezire, se inroleaza pe tamburi, fara rasucire, fara cutare si se depoziteaza in locatii cu + grade Celsius.

Particulele fine de sol aflate in apa pentru udare vor decanta in partea de jos a benzii. Pentru obtinerea de productii mai mari se va utiliza pe langa irigarea de baza si ingrasamant lichid. Lungimea maxima a randurilor (recomandata) in teren plan: 80 - 100 ml. 

Accesorii:Mufa egala pentru picurare ; dop pentru picurare ; robinet plastic 3/4" FE/FI, 1"FE/FI , 11/4"FE/FI, 11/4"FI/FI; cot egal pentru picurare;  robinet jolly-tape de trecere;  robinet jolly-tape cu capac de strangere; robinet jolly-tape simplu cu garnitura incorporata; robinet jolly-tape simplu cu maner albastru; starterconecter cu garnitura incorporata.

Specificatii

Tip produs - Banda de picurare

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.