• SENSOR CONTROLLER PLUS HOZELOCK

SENSOR CONTROLLER PLUS HOZELOCK

  • 22865 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32989
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg
Produs VANDUT de AUGMENT SRL

Descriere SENSOR CONTROLLER PLUS HOZELOCK

SENSOR CONTROLLER PLUS vine in ajutorul gradinarilor care stiu ca cel mai sanatos udat este la rasaritul si apusul soarelui. Este cel mai bun moment pentru a minimiza evaporarea apei si arsurile frunzelor. Senzorul de lumină are grijă sa ajusteaze automat programul dvs. de udare pentru a începe de la răsărit și apus, cu o gamă de programe de operare de zi cu zi. 

Nu este nevoie de o programare noua de fiecare data, se va schimba în mod automat pentru a coincide cu răsăritul și apusul soarelui odata cu schimbarea anotimpurilor. Se poate selecta udarea din 2, 5, 10, 20, 30 sau 60 de minute. Programul de udare poate fi setat să funcționeze în fiecare zi pentru condiții calde și uscate și are setări reglabile pentru a reduce până la udarea la fiecare 2 zile, la fiecare 3 zile, la fiecare 5 zile sau o dată pe săptămână pentru plante care necesită mai puțină apă. Dacă aveți nevoie sa udati în afara programului automat  apăsați butonul pentru a selecta udare pentru o perioadă de 10, 30 sau 60 minute. Pur și simplu apăsați din nou pentru a anula operația, pentru perioade mai scurte. Dispune de 3 leduri pentru a indica puterea de viață a bateriei rămase. LED-uri se vor aprinde in roșu atunci când bateriile trebuie să fie înlocuite pentru ca au scăzut la un nivel care ar putea eșua în timp ce un program de udare este în curs de desfășurare. Ușor de instalat, pur și simplu inserați 2 baterii x AA ( nu este furnizat) și selectați modelul de udare necesar pe cadran. Nu sunt necesare cunostinte de programare complexe. Acesta este livrat cu conector de 1/2'' 3/4" si adaptor de 1"  pentru a putea fi conectat la majoritatea robinetelor de grădină. Senzorul este compatibil cu  aspersoare ( până la 10 bar ), micro-irigare (1,5 Bar) etc.
Pentru informatii suplimentare, CELE mai NOI OFERTE si REDUCERI, te poti abona gratuit la newsletterul Covera aici

Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.