• SENSOR CONTROLLER HOZELOCK

SENSOR CONTROLLER HOZELOCK

  • 19975 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32988
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg
Produs VANDUT de AUGMENT SRL

Descriere SENSOR CONTROLLER HOZELOCK

SENSOR CONTROLLER. Programator electronic de stropire, cu senzor de lumina, care regleaza automat programul zilnic de stropire, uda si la rasaritul si la apusul soarelui. Ușor de utilizat, pur și simplu selectați modelul de udare necesar pe cadran. Senzorul de lumină de zi inteligent va asigura ca nu va fi nevoie de programare pentru ca se va schimba în mod automat pentru a coincide cu răsăritul și apusul soarelui, cu schimbarea anotimpurilor. De asemenea are un buton pentru a verifica starea bateriilor și un buton de apă pentru a porni apa în afara programului automat. Se poate selecta udarea din 2, 5, 10, 20, 30 sau 60 de minute. Senzorul este compatibil majoritatea robinetelor de grădină, aspersoare ( până la 10 bar ), micro-irigare cu presiune joasa (1,5 Bar) etc.

Include : conectori robinet de 1/2 ''  3/4'' si adaptor conector de 1''. Necesită : 2 x baterii AA ( nu sunt furnizate )
Pentru informatii suplimentare, CELE mai NOI OFERTE si REDUCERI, te poti abona gratuit la newsletterul Covera aici

Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.