bb

Ultimele review-uri

lopata de zapada

Danut Ognean | 19-12-2014 / 12:01

super faina

+0 -0

Super tare jucaria!!!

Adorean Emil | 02-12-2014 / 23:18

Mi-am luat aceasta lopata de aprox 1 an si pot sa spun ca-si merita banii!!! E f solida, e prietenoasa in utilizare, usoara si incape lejer in orice portbagaj. Dar, paradoxal, nu eu am folosit-o cel mai mult, ci baietelul meu, Andrei. Sfat pentru parinti: daca doriti sa-i scoateti pe copii afara din casa si sa nu mai stea lipiti de televizor, luati-le o lopata pentru zapada!

+0 -0

roaba

Liviu | 14-08-2014 / 11:13

O roaba excelenta pentru gradina si curte.

+0 -0

plantatorbulbi

Alina | 06-08-2014 / 18:36

L-am cumparat asta primavara, foarte util, am plantat bulbii fara sa ma murdaresc pe maini.

+0 -0

Despre unelte pentru gradina

In aceasta categorie, persoanele pasionate de amenajarea spatiului verde vor gasi o gama larga de unelte pentru gradinarit. Puteti alege, de exemplu foarfeci gradinarit, pentru intretinerea arbustilor si a tufelor, foarfeci pentru vie sau foarfeci pomicultura, mai robuste. De asemenea, in sectiunea unelte gradinarit gasiti lopata potrivita, toporul de care aveti nevoie sau fierastraul pe care il cautati de mult. Pentru usurinta alegerii, exista seturi de unelte gradinarit, care contin ustensilele minime de care aveti nevoie.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.