Samanta de ardei gras, Flamingo F1, Clause, 250 seminte, Plic

  • 6175 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV4014
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,02 Kg

Descriere Samanta de ardei gras, Flamingo F1, Clause, 250 seminte, Plic

Flamingo este un hibrid de ardei gras de tip blocky, Clause Vegetable Seeds ce prezinta performante bune, avand o productie ridicata si uniforma in cele mai nefavorabile conditii de productie. Flamingo F1 are o vigoare buna, cu ardei de 8 cm latime si 10 cm lungime, fructele prezinta 3-4 lobi. Hibridul prezinta rezistenta la virusul mozaicului tutunului si este recomandat a fi cultivat in spatii protejate.

Este un hibrid foarte timpuriu, avand maturitatea de recoltare la 40 - 45 zile de la plantare. Fructele sunt mari, cantarind circa 150, dar ajungand chiar si la 180 - 200 grame, avand pulpa carnoasa, groasa (3 - 4 mm), de culoare galben-cerat, forma cilindrica-usor conica. Hibrid viguros, cu capacitate foarte ridicata de fructificare, pretabil pentru culturi in camp, solarii si sere. Prezinta rezistenta genetica la Virusul mozaicului tutunului. Remarcabil prin culoare, forma si productivitate. Recomandat atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru umplere.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Zile de maturitate - 50 zile
Expunere Soare - Locuri insorite
Perioada recoltare - Primavara
Culoare - Rosu
Tip produs - Seminte ardei gras

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.