bb

Ultimele review-uri

Tomate

Neacsu nicolae adrian | 07-09-2016 / 22:29

Tomatele zadurella ,este un hibrid foarte sensibil la schimbarile de temperatura ,se formeaza fructe la primul rod deformate fara aspect comercial,sensibile la boli (se ofilesc) ,cultiv acest hibrid de doui ani ,ca si cantitate este foarte bun aproape un kilogram pe rod,sunt gustoase.

+0 -0

bunn

david | 28-08-2015 / 13:10

este o salata excelenta .rezistent . gust super ok. recomand.

+0 -0

Despre seminte

Semintele de legume profesionale sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de legume profesionale sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta. Cele mai utilizate seminte profesionale in Romania sunt semintele de rosii, semintele de ardei si semintele de salata. Semintele de legume profesionale se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate. 

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea semintelor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.