bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

madalin

Gwfy Dinamo | 05-01-2016 / 22:33

cum adica?!nu a iesit nici buruiana nici tutun?

+0 -0

teapa

Gyaraki Janos | 23-05-2015 / 21:42

din 2 plicuri nici macar o buruiana macar nu un fir de tutun macar

+0 -0

titlu

Dan Balan | 02-09-2014 / 17:42

review

+0 -0

Despre seminte aromatice

Gradinaritul individual redevine popular, oferind o sursa de legume de calitate, dar fiind in acelasi timp reconfortant si relaxant. Tot ceea ce va trebuie in afara unui loc de pamant consta in seminte de legume de calitate, certificate si verificate pentru legume cu gust. 
Diversitatea semintelor aromatice  oferita de Covera va da posibilitatea sa alegeti cele mai bune, si cele mai potrivite seminte aromatice pentru gustul dumneavoastra si zona geografica in care urmeaza sa le plantati. Semintele aromatice incep sa fie din ce in ce mai cautate si mai cultivate. O mare parte din semintele pe care le vindem sunt seminte romanesti. Semintele aromatice se livreaza in 2-4 zile de la cofirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera.

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.

Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.