bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.


Despre pomi fructiferi

Pomii fructiferi sunt cei care dau echilibrul unei gradini. Din experienta rata de prindere a pomilor furctiferi este dubla toamna fata de primavara, dar daca am rata sezonul de toamna putem sa plantam pomi fructiferi si primavara insa trebuie asa avem grija sa respectam instructiunile necesare plantarilor de primavara. Observam in foarte multe locuri mesajul "vand pomi fructiferi", insa putine sunt locurile in care se ofera certificate de origine si garantie pentru produse si astfel siguranta ca ceea ce cumparam va si rodi. Covera ofera numai pomi fructiferi certificati.

Livrarea pomilor fructiferi se face in 48 ore de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera, deoarece ei se scot din pepiniere in urma comenzilor si astfel rata de prindere este de peste 90%. Scoaterea din pepiniere se face numai la temperaturi scazute obligatoriu sub 10 Grade Celsius

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.