PAMANT ORHIDEE POKON 5 L

  • 1400 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33197
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere PAMANT ORHIDEE POKON 5 L

Descriere


POKON Pamant pentru Orhidee este dedicat pentru toate tipurile de orhidee. Asigura plantei o alimentatie echilibrata, o umiditate optima si un drenaj bun in permanenta. In natura majoritatea orhideelor cresc pe scoarta copacilor avand radacinile in aer liber. Introduse in sol sunt predispuse la aparitia putregaiului. Prin urmare este foarte important sa asiguram un echilibru al apei si o structura aerata a solului. Sfat: - Plantele fie ca stau in ghivece sau in gradina consuma in timp nutritii din sol . Acest lucru compost contine hrana pentru aproximativ doua luni. Apoi, va recomandam sa administrati periodic POKON lichid ingrasamant pentru Orhidee pentru a mentine calitatea solului. Replantare: - Replanteaza orhideea anual in afara perioadelor de inflorire pentru a te bucura de o inflorire abundenta si o crestere sanatoasa. - Asigurati-va ca eliminati excesul de apa imediat deoarece poate duce la putrezirea radacinii 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Pamant flori pentru orhidee

Destinatie

Substrat pentru orhidee

Dedicat tuturor orhideelor uzuale.

Greutate5 litri


Caracteristici speciale

POKON Pamant pentru Orhidee este ambalat intr-un sac de 5 litri cu maner pentru a fi transportat cu usurinta.

Acest tip de pamant este în conformitate cu cerințele certificarii RHP privind siguranta copiilor si animaleor si protectia mediului inconjurator. Prin urmare, putem garanta că acesta este un produs sigur și fiabil. Pentru mai multe informații despre www.rhp.nl.

Calitate garantata

Compozitie: POKON Pamant pentru Orhidee este compus din materiale naturale de inaltă calitate, cum ar fi coaja naturala de copac, var si ingrasaminte. Orhideele au nevoie de o multime de aer in jurul radacinilor. Pentru aceasta POKON Pamant pentru Orhidee are o structura aerisita. Apa este retinuta in scoarta si plantele beneficiaza de cele mai bune ingrasaminte. Mai mult decat atat contine fertilizant pentru 2 luni.

Instructiuni folosire

Se utilizeaza intotdeauna vase curate

Ideal ar fi sa puneti pe fundul vasului un strat de granule de argila POKON ce vor asigura o umiditate constanta si un drenaj optim.

Peste stratul acesta amplasati orhideea si completati ghiveciul cu POKON Pamant pentru Orhidee. Inainte de a planta orhideea este bine sa o tineti pentru scurt timp in apa usor calduta pentru hidratare.

Tasati usor

Udati bine planta.

La fiecare replantare se elimina solul vechi integral si se taie radacinile uscate si deteriorate.


Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.