PAMANT CITRICE 10 L POKON

  • 2200 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33200
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere PAMANT CITRICE 10 L POKON

Descriere


Pamantul pentru citrice poate fi utililizat pentru citrice, maslini, leandri, bougainvillea si smochini. Acest sol poate fi folosit atat pentru plantare in ghivece cat si in gradina. Compozitia speciala a acestui sol Pokon are un efect benefic demonstrat asupra dezvoltarii plantelor. Nu toate plantele mediteraneene pot rezista la inghet. Prin urmare este important sa protejati plantele in timpul iernii impotriva inghetului. Folosirea pamantului pentru citrice Pokon, precum si utilizarea ingrasamintelor potrivite in timpul lunilor de vara poate creste rezistenta plantelor. Cand se realizeaza replantarea? - Cand planta este prea mare in raport cu vasul - Daca radacina este prea mare (putin pamant in jurul radacinii sau patrunderea radacinii prin orificiile de scurgere ale vasului) - In cazul in care pamantul nu mai absoarbe apa. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Pamant pentru citrice

Pamant flori

Destinatie

Pamant pentru citrice

Greutate10 litri


Caracteristici speciale

POKON Pamant pentru Citrice este ambalat intr-un sac de 10 litri cu maner pentru a fi transportat cu usurinta.

Acest tip de pamant este in conformitate cu cerintele certificarii RHP privind siguranta copiilor si animaleor si protectia mediului inconjurator. Prin urmare, putem garanta ca acesta este un produs sigur si fiabil.

Calitate garantata

Compozitie: POKON Pamant pentru Citrice este compus din materiale naturale de inalta calitate, cum ar fi turba. De asemenea, solul pentru citrice Pokon include nisip care ajuta la un drenaj bun.

Este foarte important sa se asigure ingrasamintele necesare nutritiei acestor tipuri de plante, care se vor dezvolta, astfel, in mod optim, nefiind necesara udarea acestora frecventa. Ingrasamintele existente in solul pentru citrice Pokon asigura hranirea plantelor mentionate pentru o perioada de 6 luni.

Instructiuni folosire

Se utilizeaz─â intotdeauna vase curate

Ideal ar fi sa puneti pe fundul vasului un strat de granule hydro POKON ce vor asigura o umiditate constanta si un drenaj optim.

Adaugati peste boabele hidro un strat proaspat de pamant pentru citrice Pokon.

Scufundati plantele uscate in apa si apoi asezati planta in vas.

Umpleti vasul pana la refuz cu pamant pentru citrice Pokon si presati-l usor.

Luati in considerare o un spatiu de cel putin 2 cm intre stratul de sol si marginea vasului.

Udati bine cu apa.


Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.