PAMANT BONSAI POKON 5 L

  • 1400 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33196
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere PAMANT BONSAI POKON 5 L

Descriere


Pentru ca un Bonsai sa creasca bine este necesar timp si atentie. Devotamentul, materialele potrivite si tipul de sol sunt cruciale in acest sens. De asemenea, se realizeaza un control foarte bun al apei si o nutritie optima. Instructiuni de formare a unui bonsai tanar: Se utilizeaza intotdeauna vase curate Se va folosi o planta tanara cu radacini. O parte din radacini se elimina, iar restul se scurteaza astfel incat sa incapa in vasul special. Inainte de plantare se scufunda putin puietul cu radacina in apa calduta cateva minute pentru a se hidrata bine. Se umple vasul cu pamant si se introduc radacinile plantei. Se acopera apoi integral cu POKON Pamant pentru Bonsai si se taseaza foarte bine. Este bine a se pastra si putin din solul in care a crescut initial puietul. Acesta este bogat in microorganisme, care sunt bune pentru planta. Se uda din belsug Compozitie: Pokon Pamant pentru Bonsai este potrivit pentru toate tipurile de bonsai. Este compus din materii prime naturale, de inalta calitate, cum ar fi turba, argila, roca vulcanica, var si ingrasaminte. Acest lucru permite ca solul sa aiba o structura fina si sa devina o fundatie solida pentru ca planta sa creasca incet si echilibrat, intr-un bol sau ghiveci special. Pokon Pamant pentru Bonsai vine ambalat intr-o punga de 5 litri dotata cu maner pentru a o transporta mai usor. Acest tip de sol este certificat RHP. Prin urmare, putem garanta ca acesta este un produs sigur pentru copii si animale si protejeaza mediul inconjurator. Sfaturi: Nutritia este importanta: Plantele fie ca stau in ghivece sau in gradina consuma in timp nutritii din sol . Acest tip de pamant contine hrana pentru aproximativ doua luni. Apoi, va recomandam sa administrati periodic POKON lichid ingrasamant de Bonsai pentru a mentine calitatea solului. Replantare: Replantati bonsaiul o data la 1,5 - 2 ani Bonsaii sunt plante ce cresc in spatiu limitat pentru a permite formarea unui coronament in miniatura. Totusi au nevoie de improspatarea solului periodic si marirea ghiveciului cu aproximativ 20%. Asigurati-va ca solul nu este prea umed, pentru a se evita putrezirea radacinii 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Pamant pentru bonsai

Destinatie

Bonsai

Greutate 5 litri


Caracteristici speciale

Pokon Pamânt pentru Bonsai este potrivit pentru toate tipurile de bonsai. Este compus din materii prime naturale, de inalta calitate, cum ar fi turba, argila, roca vulcanica, var si ingrasaminte. Acest lucru permite ca solul sa aiba o structura fina si sa devina o fundatie solida pentru ca planta sa creasca incet si echilibrat, intr-un bol sau ghiveci special.

Pentru ca un Bonsai sa creasca bine este necesar timp si atentie. Devotamentul, materialele potrivite si tipul de sol sunt cruciale in acest sens. De asemenea se realizeaza un control foarte bun al apei si o nutriție optima.

Instructiuni folosire

Bonsaii sunt plante ce cresc in spatiu limitat pentru a permite formarea unui coronament in miniatura. Totusi au nevoie de improspatarea solului periodic si marirea ghiveciului cu aproximativ 20%.

Asigurati-va ca solul nu este prea umed, pentru a se evita putrezirea radacinii.

Replantati bonsaiul o data la 1,5 - 2 ani


Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.