POWERSPRAY PLANTE VERZI SI PALMIERI 300 ML POKON

  • 2900 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33206
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere POWERSPRAY PLANTE VERZI SI PALMIERI 300 ML POKON

Descriere


Ambalare: 300 ml Tip de fertilizant: Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, ce stimuleaza echilibrul natural face plantele mai sanatoase si mai puternice Efectul asupra plantelor: - Crestere spectaculoasa - Luciu natural al frunzei - Hidrateaza imediat frunza - Fertilizeaza radacinile aeriene - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi: • Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. • Dupa un timp, frunzele plantelor pot deveni mate. Acest spray ofera pe langa un plus de stralucire, nutrienti rapid absorbabili pentru plantele tale. Plantele vor fi intr-un timp scurt vizibil mai proaspete, mai sanatoase si mai puternice. • Udati plantele cu cateva ore inainte de a utiliza Powerspray Pokon pentru imbunatatirea performantei. Evitati sa utilizati spray-ul sau sa expuneti plantele dupa aplicare la lumina directa a soarelui. Pe langa Powerspray pentru plante de interior, Pokon ofera clientilor si alte produse de calitate foarte buna pentru ingrijirea orhideelor, cum ar fi Ingrasamant universal Pokon sau Ingrasamant pentru Orhidee Pokon Instructiuni: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati frunzele o data la 7-10 zile. Prin utilizarea in mod regulat a Powerspray Pokon va pastrati plantele in conditii foarte bune. Nu pulverizati pe flori. Curatati inainte frunzele murdare sau prafuite cu o carpa umeda. Compozitie: Solutie gata de utilizare pentru pulverizare frunze. Solutia contine uree, azot, magneziu, oligoelemente, agenti anti-coroziune si emulgator. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. A se pastra la temperaturi intre 5-40 grade Celsius. Contine masa de reactie din: 5-cloro-2-metil-4-izotiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] si 2-metil-2Hisothiazol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1). Poate produce reactie alergica. Continut: 300 ml (=0.30 kg net) Termenul de valabilitate este de 4 ani. Data productiei este indicate pe ambalaj. Pokon face minuni 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant

Hidratant

Lustrant

Ingrasamant foliar

Destinatie

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante verzi

Palmieri

Greutate300 ml


Caracteristici speciale

Hidrateaza frunza

Hraneste planta

Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, ce stimuleaza echilibrul natural face plantele mai sanatoase si mai puternice

Asigura o crestere spectaculoasa a plantei si frunze mai sanatoase

Printr-o planta sanatoasa prevenim aparitia bolilor si daunatorilor

Duza unica de pulverizare dezvoltata de Pokon asigura imprastierea substantei atat de fin incat se absoarbe imediat in frunza plantei.

Instructiuni folosire

Se pulverizeaza frunze o data pe saptamana intr-un strat subtire.

Frunzele vor deveni carnoase, vor capata un verde sanatos si un luciu natural

Udati plantele cu cateva ore inainte de a utiliza Powerspray Pokon pentru imbunatatirea performantei. Evitati sa utilizati spray-ul sau sa expuneti plantele dupa aplicare la lumina directa a soarelui.

A nu se lasa la indemana copiilor

A se agita bine inainte de folosire


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Plante verzi
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.