POWERSPRAY ORHIDEE 300 ML POKON

  • 2900 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33205
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere POWERSPRAY ORHIDEE 300 ML POKON

Descriere


Ambalare: 300 ml Tip de fertilizant: Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, ce stimuleaza echilibrul natural face plantele mai sanatoase si mai puternice Efectul asupra plantelor: - Crestere spectaculoasa si inflorire abundenta - Luciu natural al frunzei - Hidrateaza imediat frunza - Fertilizeaza radacinile aeriene - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi: • Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. • Orhideele prefera umiditate mare, de aceea este nevoie de pulverizare cu Powerspray pentru orhidee, in mod regulat. Formula pentru stralucirea frunzelor si nutritie are grija ca plantele sa fie sanatoase si puternice, iar frunzele lucioase • Orhideele au nevoie de mult aer in jurul radacinilor, prin urmare, pamantul trebuie sa aiba o structura aerisita. Replantati orhideea in alt ghiveci, in mod regulat si folositi pamant special pentru orhidee. Evitati sa utilizati spray-ul sau sa expuneti plantele dupa aplicare la lumina direct a soarelui. Pe langa Powerspray pentru orhidee, Pokon ofera clientilor si alte produse de calitate foarte buna pentru ingrijirea orhideelor, cum ar fi Ingrasamant Pokon pentru orhidee sau Pamant pentru Orhidee Pokon Instructiuni: Agitati bine inainte de utilizare. Daca este necesar, curatati usor frunzele de praf sau de impuritati, folosind o carpa umeda. Pulverizati plantele o data sau de doua ori pe saptamana, astfel incat o pelicula vizibila va aparea pe Frunze. De asemenea, acest spray poate fi utilizat la radacina orhideelor. Nu pulverizati pe flori. Poate fi folosit pe tot parcursul anului. Compozitie: Solutie gata de utilizare pentru pulverizare frunze. Solutia contine uree, azot, magneziu, oligoelemente si colorant. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. A se pastra la temperaturi intre 5-40 grade Celsius. Contine masa de reactie din: 5-cloro-2-metil-4-izotiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] si 2-metil-2Hisothiazol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1). Poate produce reactie alergica. Continut: 300 ml (=0.30 kg net) Termenul de valabilitate este de 4 ani. Data productiei este indicate pe ambalaj. Pokon face minuni 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant

Hidratant

Lustrant

Ingrasamant foliar

Destinatie

Orhidee

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante

Greutate300 ml


Caracteristici speciale

Hidrateaza frunza

Hraneste planta

Grabeste inflorirea

Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, ce stimuleaza echilibrul natural face plantele mai sanatoase si mai puternice

Asigura o crestere spectaculoasa si inflorire abundenta

Fertilizeaza radacinile aeriene

Solutie gata de utilizare pentru pulverizare frunze. Solutia contine uree, azot, magneziu, oligoelemente si colorant. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie. A se pastra la temperaturi intre 5-40 grade Celsius.

Contine masa de reactie din: 5-cloro-2-metil-4-izotiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] si 2-metil-2Hisothiazol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1).

Duza unica de pulverizare dezvoltata de Pokon asigura imprastierea substantei atat de fin incat se absoarbe imediat in frunza plantei.

Instructiuni folosire

Se pulverizeaza frunzele orhideelor o data pe saptamana intr-un strat subtire.

Orhideea va incepe sa produca tije florale in scurt timp.

Se poate administra impreuna cu ingrasamantul lichid Pokon pentru Orhidee.

A nu se lasa la indemana copiilor


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - ORHIDEE, AZALEE, CAMELIA
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.