ÎNGRASAMANT GAZON INTRETINERE VARA SUPER VERDE POKON 1 kg

  • 2320 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33194
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere ÎNGRASAMANT GAZON INTRETINERE VARA SUPER VERDE POKON 1 kg

Descriere


Super Green - fertilizant pentru gazon Ingrasamant cu actionare rapida pentru gazon Intretine gazonul din aprilie pana in septembrie Asigura fertilizarea pentru pana la 4 luni Contine cantitati mari de magneziu si alge pentru a avea un gazon verde intens. Se aplica 1kg de ingrasamant la o suprafata de 10 m2 Se aplica o singura data in timpul verii. Din 1929 Pokon a sustinut calitatea plantelor de toate felurile. Produsele reprezinta peste 85 de ani de experienta olandeza. Noi stim mai bine ca orice cum sa avem grija de orice tip de planta si de orice tip de gazon. Ba mai mult Pokon isi dezvolta produsele in colaborare cu Universitatea Wageningen, cel mai mare institute din lume de horticultura. Cu fertilizantul de gazon Super green aveti garantata cea mai buna intretinere a plantelor. Super Green - fertilizant pentru gazon Acest fertilizant de gazon din gama Premium este realizat din ingrediente naturale si contine un amestec foarte bine echilibrat de elemente esentiale. Pe langa Azot pentru o crestere sanatoasa, acest produs contine de asemenea Magneziu si alge. Un gazon bine hranit este mai frumos, mai rezistent la seceta si previne aparitia muschiului si ierburilor straine. Instructiuni de folosire: Pentru un gazon de un verde sanatos utilizati POKON SUPER GREEN de doua ori pe an in perioada Aprilie – Septembrie - Taiati iarba inainte de aplicare. - Cantariti cantitatea exacta potrivit suprafetei dumneavoastra. - Imprastiati uniform granulele de fertilizant pe gazon. Pentru uniformitate maxima puteti folosi o ustensila de imprastiere mecanica. - Udati bine gazonul dupa aplicare. Dozaj: Pentru rezultate optime aplicati 1kg la 10 mp de gazon. Sfaturi pentru un gazon sanatos: Ferttilizarea: Aplicati pe gazon primavara si toamna POKON FERTILIZANT + CaCO3 (carbonat de calciu). Folosind apoi POKON SUPER GREEN fertilizant in vara veti crea un gazon compact, sanatos, de un verde intens, fara muschi si ierburi straine. Taierea: Taiati regulat iarba cu o masina de tuns orizontala cu lame metalice bine ascutite la o inaltime minima de 4 cm. Se recomanda operatia de 1 data pe saptamana. Udare: Fertilizantul se activeaza prin udare. Dupa aplicare se uda bine gazonul fie manual fie prin sistem de irigatii. In perioadele secetoase udati frecvent gazonul. Este indicat sa faceti mai multe udari scurte decat inundare. Fertilizant complex NPK 14-4-8+ 2MgO + alge Compozitie 14% Azot (N) in total, din care of 9% Azot din uree, 3% Azotat de amoniu, 2% derivat organic din azot produs din gainat de pasare uscat inactiv. 4% Pentaoxid de fosfor(P2O5), solubil in apa si acetat de amoniu. 8% Oxid de potasiu solubil(K2O). 2% Oxid de Magneziu (MgO). 28% materie organica, extrasa din gainat de pasare uscat inactiv. Include adaos de alge. Continut: 1000 g pentru 10m2 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant gazon


Destinatie

Gazon

Pentru aplicare in timpul verii

Greutate1 kg


Caracteristici speciale

A nu se lasa la indemana copiilor

Pentru rezultate optime aplicati 1kg la 10 mp de gazon.

Fertilizant complex NPK 14-4-8+ 2MgO + alge

Compozitie: 14% Azot (N) in total, din care of 9% Azot din uree, 3% Azotat de amoniu, 2% derivat organic din azot produs din gainat de pasare uscat inactiv. 4% Pentaoxid de fosfor(P2O5), solubil in apa si acetat de amoniu. 8% Oxid de potasiu solubil(K2O). 2% Oxid de Magneziu (MgO). 28% materie organica, extrasa din gainat de pasare uscat inactiv. Include adaos de alge.

Instructiuni folosire

Taiati iarba inainte de aplicare.

Cantariti cantitatea exacta potrivit suprafetei dumneavoastra.

Imprastiati uniform granulele de fertilizant pe gazon.

Pentru uniformitate maxima puteti folosi o ustensila de imprastiere mecanica.

Udati bine gazonul dupa aplicare.


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Gazon
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.