ÎNGRASAMANT GAZON INTRETINERE PRIMAVARA/TOAMNA 1 kg POKON

  • 2900 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33195
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere ÎNGRASAMANT GAZON INTRETINERE PRIMAVARA/TOAMNA 1 kg POKON

Descriere


Fertilizant pentru gazon de primavara/toamna cu supliment de calciu Compozitie unica pentru folosire facila Pentru actiune rapida Efect indirect impotriva muschilor Rezultate rapide Cu magneziu si fier suplimentar pentru o culoare verde intens Se utilizeaza primavara si toamna Acest fertilizant de gazon din gama Premium este realizat din ingrediente naturale si contine un amestec foarte bine echilibrat de elemente esentiale. Suplimentul de calciu ii da unicitate. Datorita continutului ridicat de calciu, gazonul devine mai puternic, veti avea mai putine probleme cu muschii si va fi mai rezistent la inghet in timpul iernii. Instructiuni de folosire Pentru un gazon de un verde sanatos utilizati POKON CU SUPLIMENT DE CALCIU de doua ori pe an - prima data in primavara timpurie (imediat dupa inghet), iar a doua oara toamna, pentru a crea un gazon mai rezistent la inghet, astfel incat sa va puteti bucura din nou in primavara de un gazon rezistent si verde 1. Taiati iarba inainte de aplicare. 2. Cantariti cantitatea exacta potrivit suprafetei dumneavoastra. 3. Imprastiati uniform granulele de fertilizant pe gazon. Pentru uniformitate maxima puteti folosi o ustensila de imprastiere mecanica. 4. Udati bine gazonul dupa aplicare. Dozaj Pentru rezultate optime aplicati 1kg la 10 mp de gazon. Sfaturi pentru un gazon sanatos: · Fertilizarea: In timpul verii gazonul are nevoie de alte elemente nutritive, cum ar fi azotul, deci utilizati in lunile de vara POKON SUPER GREEN. · Taierea: Taiati regulat iarba cu o masina de tuns orizontala cu lame metalice bine ascutite la o inaltime minima de 4 cm. · Udare: Fertilizantul se activeaza prin udare. Dupa aplicare se uda bine gazonul fie manual fie prin sistem de irigatii. In perioadele secetoase udati frecvent gazonul. Este indicat sa faceti mai multe udari scurte decat inundare. Acest ingrasamant este sigur pentru oameni si animale, dar va sfatuim sa-l tineti departe de copii si animalele de companie. Compozitie NPK 5-3-18 + 2MgO + 0,5Fe cu supliment de calciu 5% Azot in total, din care 3% Azot din uree, 1% Azotat de amoniu, 1% derivat organic din azot, 3% Pentaoxid de fosfor, solubil in apa, 18% Oxid de potasiu solubil, 2% Oxid de Magneziu, 0,5% Fier. Cu supliment de calciu. 28% materie organica 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant gazon pentru fertilizare primavara si toamna


Destinatie

Gazon

Pentru fertilizare primavera si toamna

Greutate1 kg


Caracteristici speciale

Efect indirect impotriva muschilor

Cu magneziu si fier suplimentar pentru o culoare verde intens

Pregateste gazonul inainte de iarna sa reziste la inghet

Regenereaza gazonul primavara si il ajuta sa intre sanatos in vegetatie

A nu se lasa la indemana copiilor

Compozitie NPK 5-3-18 + 2MgO + 0,5Fe cu supliment de calciu 5% Azot in total, din care 3% Azot din uree, 1% Azotat de amoniu, 1% derivat organic din azot, 3% Pentaoxid de fosfor, solubil in apa, 18% Oxid de potasiu solubil, 2% Oxid de Magneziu, 0,5% Fier. Cu supliment de calciu. 28% materie organica.

Instructiuni folosire

Taiati iarba inainte de aplicare.

Cantariti cantitatea exacta potrivit suprafetei dumneavoastra.

Imprastiati uniform granulele de fertilizant pe gazon. Pentru uniformitate maxima puteti folosi o ustensila de imprastiere mecanica.

Udati bine gazonul după aplicare.


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Gazon
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.