INGRASAMANT UNIVERSAL 1 L POKON

  • 2899 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33188
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,25 Kg

Descriere INGRASAMANT UNIVERSAL 1 L POKON

Descriere


Ambalare: 1000 ml Tip de fertilizant: Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, imbogatit cu extract de humus-supliment natural ce stimuleaza echilibrul natural in sol si face plantele mai sanatoase si mai puternice Efectul asupra plantelor: - Crestere spectaculoasa si inflorire abundenta - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi : Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. Pe langa fertilizant este foarte important sa utilizam un pamant de calitate dedicat fiecarei specii. Instructiuni: Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 10 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data pe saptamana. Doza trebuie redusa la jumatate in lunile de iarna. Compozitie Fertilizant NPK(Mg) 7+3+7 cu microelemente - 7% Azot(N) - 2,9% Azot nitric - 1,8% Azot amoniacal - 2,3% Azot uree - 3% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 7% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*. Avertismente: A nu se lasa la indemana copiilor. De protejat impotriva inghetului. Valabilitate 2 ani. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant

Ingrasamant universal pentru plante de apartament

Destinatie

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante verzi

Plante cu flori

Greutate1 l


Caracteristici speciale

A nu se lasa la indemana copiilor

Asigura plantelor o crestere spectaculoasa si inflorire abundenta

Fertilizant NPK(Mg) 7+3+7 cu microelemente - 7% Azot(N) - 2,9% Azot nitric - 1,8% Azot amoniacal - 2,3% Azot uree - 3% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 7% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*.

Tip de fertilizant: Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti, imbogatit cu extract de humus-supliment natural ce stimuleaza echilibrul natural in sol si face plantele mai sanatoase si mai puternice

Instructiuni folosire

La un litru de apa se adauga 10 ml de substanta.

Dupa udarea solului se administreaza solutia diluata.

Aplicarea se face saptamanal in timpul anului si la doua saptamani iarna


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Plante verzi, Plante cu flori, Plante de balcon, Plante de apartament, buchete si aranjamente florale
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.