INGRASAMANT PLANTE CU FLORI POKON 250 ML POKON

  • 1200 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33185
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,25 Kg

Descriere INGRASAMANT PLANTE CU FLORI POKON 250 ML POKON

Descriere


Ambalare: 250 ml Tip de fertilizant: Fertilizant echilibrat adaptat pentru plante cu flori. Noua formula combina elemente nutritive vitale, cu un supliment natural-extract de humus care determina un echilibru natural in compozitia ghiveciului si creste aportul de substante nutritive pentru plante Efectul asupra plantelor: - Crestere spectaculoasa si inflorire abundenta - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi: Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. Pe langa fertilizant este foarte important sa utilizam un pamant de calitate dedicat fiecarei specii. Instructiuni: Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 10 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data pe saptamana. Compozitie Fertilizant NPK(Mg) 5+5+7 cu microelemente - 5% Azot(N) - 2,0% Azot nitric - 1,5% Azot amoniacal - 1,5% Azot uree - 5% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 7% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*. Avertismente: A nu se lasa la indemana copiilor. De protejat impotriva inghetului. Valabilitate 2 ani. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant

Ingrasamant plante cu flori

DestinatieCulturi de flori si plante ornamentale

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante cu flori

Greutate250 ml


Caracteristici speciale

A nu se lasa la indemana copiilor

Tip de fertilizant: Fertilizant echilibrat adaptat pentru plante cu flori. Noua formula combina elemente nutritive vitale, cu un supliment natural-extract de humus care determina un echilibru natural in compozitia ghiveciului si creste aportul de substante nutritive pentru plante

Asigura plantelor o crestere spectaculoasa si inflorire abundenta

Instructiuni folosire

La un litru de apa se adauga 10 ml de substanta.

Dupa udarea solului se administreaza solutia diluata.

Aplicarea se face saptamanal in timpul anului si la doua saptamani iarna


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Plante cu flori
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.