INGRASAMANT CITRICE 500 ML POKON

  • 1900 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33189
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere INGRASAMANT CITRICE 500 ML POKON

Descriere


Ambalare: 250 ml Tip de fertilizant: Fertilizant cu un continut echilibrat de nutrienti si face plantele mai sanatoase si mai puternice Efectul asupra plantelor: - Crestere spectaculoasa si inflorire abundenta - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi: - Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. - Pe langa fertilizant este foarte important sa utilizam un pamant de calitate dedicat fiecarei specii. - Orhideele nu au o perioada specifica pentru crestere si inflorire, pot fi mentinute tot anul. In timpul iernii, orhideele cresc putin mai lent. - Asezati orhideea unde are multa lumina, dar evitati lumina directa a soarelui. O temperatura de 18-20 grade C este ideal - Se uda permanent pentru a mentine radacinile umede, se evita excesul sau deficitul de apa. In cazul in care radacinile de orhidee au prea multa apa, acestea vor putrezi. Instructiuni: Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 5 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data la doua saptamani. Compozitie Fertilizant NPK(Mg) 5+6+7 cu microelemente - 5% Azot (N) - 2,0% Azot nitric - 1,8% Azot amoniacal - 1,2% Azot uree - 6% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 7% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*. Avertismente: A nu se lasa la indemana copiilor. De protejat impotriva inghetului. Valabilitate 2 ani. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip Ingrasamant

Ingrasamant orhidee

Destinatie

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante cu flori

Greutate250 ml


Caracteristici speciale

Aplicare radiculara

Asigura o crestere spectaculoasa si inflorire abundenta

Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 5 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data la doua saptamani.

Compozitie Fertilizant NPK(Mg) 5+6+7 cu microelemente - 5% Azot (N) - 2,0% Azot nitric - 1,8% Azot amoniacal - 1,2% Azot uree - 6% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 7% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*.

Instructiuni folosire

La un litru de apa se adauga 5 ml de substanta.

Dupa udarea solului se administreaza solutia diluata.

Se aplica din nou la 2 saptamani in timpul anului si la 4 saptamani iarna


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Citrice
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.