INGRASAMANT BONSAI POKON 250 ML POKON

  • 1200 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33183
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,25 Kg

Descriere INGRASAMANT BONSAI POKON 250 ML POKON

Descriere


Ambalare: 250 ml Tip de fertilizant: Fertilizant care asigura un echilibru natural in compozitia ghiveciului si creste aportul de substante nutritive Efectul asupra plantelor: - Pokon este dedicat catre orice creste si infloreste. Produsele contin peste 80 de ani de experienta in domeniu. - Pokon stie ca nimeni altul cum sa satisfaca la maxim nevoile fiecarei plante. Sfaturi: Nutritia si fertilizarea plantelor sunt doua lucruri importante. Pe langa fertilizant este foarte important sa utilizam un pamant de calitate dedicat fiecarei specii. Se schimba in alt ghiveci numai dupa 7-8 ani astfel: se scoate din ghiveci, se elilmina cam un sfert din cantitatea de pamant expunandu-se partial radacinile. Acestea se tund dupa care se replanteaza adaugandu-se sol proaspat. Ghiveciul in care se face replantarea trebuie sa fie cu cel mult 10-20% mai mare decat precedentul. Taierea coronamentului se va face periodic, prin ciupirea usoara a varfurilor de crestere, astfel incat sa se formeze un coronament bogat si aspectuos. In aceasta operatie se va urmari ridicarea coronamentului cu aproximativ 0.2-0.5cm. Lastarii „salbatici” de la baza se elimina. Bonsaii pot pierde la 6 luni partial frunzele. In aceasta perioada este obligatorie administrarea de ingrasamant si amplasarea plantei intr-un loc luminos si aerisit. Instructiuni: Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 5 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data la doua saptamani. Bonsai-ul se amplaseaza intr-un loc cat mai luminos dar ferit de bataia directa a soarelui. Se evita curentii de aer si schimbarile bruste de temperatura. Udarea se face dupa ce s-a uscat usor suprafata solului. Se poate face in doua moduri in functie de dimensiunea plantei: 1. Pentru plantele de dimensiuni mici si medii se scufunda ghiveciul pana la nivelul tulpinii in apa pentru aproximativ 4-5 min. dupa care se pulverizeaza si frunzele. Se va folosi apa statuta sau ideal de ploaie sau plata. 2. Pentru plantele de dimensiuni relativ mari se uda din abundenta solul, dupa care se pulverizeaza si frunzele folosindu-se de asemenea apa statuta sau plata. Compozitie Fertilizant NPK(Mg) 4+6+6 cu microelemente - 6% Azot(N) - 2,0% Azot nitric - 1,5% Azot amoniacal - 6% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 6% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*. Avertismente: A nu se lasa la indemana copiilor. Valabilitate 2 ani. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip: Ingrasamant profesional

Ingrasamant bonsai

Destinatie

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Bonsai

Greutate250 ml


Caracteristici speciale

Aplicare radiculara

Fertilizant care asigura un echilibru natural in compozitia ghiveciului si creste aportul de substante nutritive

Fertilizant NPK(Mg) 4+6+6 cu microelemente - 6% Azot(N) - 2,0% Azot nitric - 1,5% Azot amoniacal - 6% Pentaoxid de fosfor (P2O5), solubil in apa - 6% Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa Microelemente solubile in apa: 0.02% Bor (B), 0.004% Cupru (Cu)*, 0.04% Fier (Fe)**, 0.02% Mangan (Mn)*, 0.002% Molibden (Mo), 0.004% Zinc (Zn)*.

Instructiuni folosire

Pentru rezultate remarcabile asupra plantelor se dizolva 5 ml de ingrasamant intr-un litru de apa o data la doua saptamani..

Aplicarea se face dupa ce planta a fost udata

A nu se lasa la indemana copiilor


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Bonsai
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.