INGRASAMANT BETISOARE ORHIDEE POKON 24 BUCATI 500 ML POKON

  • 1200 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33190
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,50 Kg

Descriere INGRASAMANT BETISOARE ORHIDEE POKON 24 BUCATI 500 ML POKON

Descriere


Ambalare: Continut: 24 bucati (21 grame net) Mod de folosire: 1. Masurati diametrul ghiveciului 2. In functie de diametrul acestuia folositi un anumit numar de betisoare in functie de tabelul de mai jos. 3. Distribuiti egal betisoarele pe diametrul ghiveciului 4. Udati cu moderatie pentru activarea betisoarelor 5. Introduceti alte betisoare dupa 3 luni Diametrul ghiveciului 6-13 cm 14-30 cm 31-40 CM 41-50 CM 51-60CM Betisoare pentru un ghiveci 1/2 1 2 3 4 Sfaturi utile: - Pentru orhidee sensibile (Miltonia, Paphipedilum, etc.) utilizati jumatate din doza prescrisa. - Fertilizati obligatoriu orhideele in perioadele de crestere, aparitie a plantelor tinere, si reduceti fertilizarile in timpul infloririlor abundente. Ingrediente Fertilizant CE Amestec de nutrienti cu NPK 14+7+8 14% Azot (N) in total, din care 2% Azotat de amoniu 2% Azot din uree 9,7% Azot din uree formaldehida, din care 2,2% Azot solubil in apa rece 1,1% Azot solubil in apa calda 7.0% Acid fosforic anhidru (P2O5), solubil in apa si acetat de amoniu 8.0% Oxid de potasiu solubil (K2O) 2.0% Oxid de magneziu (MgO) Cantitate mica de clor (Cl) Pastrati in locuri uscate si ferrite de lumina, departe de copii si animaletrati in locuri uscate si ferrite de lumina, departe de copii si animale. Mentineti inchise pachetele incepute pentru pastrarea proprietatilor. 

Specificatii 

Caracteristici 

Tip

Ingrasamant profesional pentru orhidee de lunga durata - 3 luni


DestinatieCulturi de flori si plante ornamentale

Florile/Plantele din gradini si apartamente

Plante

Greutate21 grame


Caracteristici speciale

Pastrati in locuri uscate si ferite de lumină

Ingrediente Fertilizant CE Amestec de nutrienti cu NPK 14+7+8 14% Azot (N) in total, din care 2% Azotat de amoniu 2% Azot din uree 9,7% Azot din uree formaldehida, din care 2,2% Azot solubil in apa rece 1,1% Azot solubil in apa calda 7.0% Acid fosforic anhidru (P2O5), solubil in apa si acetat de amoniu 8.0% Oxid de potasiu solubil (K2O) 2.0% Oxid de magneziu (MgO) Cantitate mica de clor (Cl)

Fertilizati obligatoriu orhideele in perioadele de crestere, aparitie a plantelor tinere, si reduceti fertilizarile in timpul infloririlor abundente.

Continut: 24 bucati (21 grame net)

Instructiuni folosire

In functie de diametrul ghiveciului folositi un anumit numar de betisoare conform tabelului prezentat in descriere. Distribuiti egal betisoarele pe diametrul ghiveciului. Udati cu moderatie pentru activarea betisoarelor. Introduceti alte betisoare dupa 3 luni.

A nu se lasa la indemana copiilor


Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - ORHIDEE, AZALEE, CAMELIA
Tip produs - Ingrasamant

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.