Fruktovit ingrasamant pentru plante conifere, Grupa Inco 10 kg, NPK 4,5:6:11 cu fier

  • 3633 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV18209
  • Produsul este In Stoc / Greutate 10,00 Kg

Descriere Fruktovit ingrasamant pentru plante conifere, Grupa Inco 10 kg, NPK 4,5:6:11 cu fier

Beneficii client:

- pe langa azot, fosfor, potasiu, contine si  fier

- asigura cresterea intensiva a plantelor

Avantaje produs:

- usor de aplicat

- se aplica pentru toate tipurile de sol

Descriere:

Fructovit ingrasamant pentru plante conifere NPK 4,5:6:11 cu fier conţine nutrienţi in concentraţii şi forme care sunt special adaptate corespunzător pentru cerinţele nutritionale ale coniferelor şi arbuştilor ornamentali, cum ar fi :tisa, ienupăr, chiparos, molid, pin, brad si altele.

Utilizarea de ingrăşăminte asigura creşterea intensivă şi coloraţia plantelor, precum si scaderea decolorarii acelor in timpul iernii.

Fruktovit pentru conifere este, de asemenea excelent pentru a fertiliza si alti arbori şi arbuşti ornamentali, precum arbuştii de foioase, de exemplu forsythia sau prunus,  arbori de foioase cum ar fi mesteacan, artar si la fel de bine şi nuc şi alun.

Fruktovit poate fi utilizat pe toate tipurile de sol, in cazul de noi plantări şi pentru fertilizarea plantelor deja existente (fertilizare in vegetatie).

Mod de folosire:

Plantari noi:

In timpul primăverii (jumătatea lunii aprilie), cand folosim pămant dintr-o groapă sau pamant special de gradina, acesta ar trebui să fie amestecat cu aproximativ 15 g de ingrăşămant şi apoi acest pamant ar trebui să fie răspandit in jurul rădăcinilor plantelor, şi apoi bine udat.  

Mai tarziu fertilizam de trei ori (la intervale de o lună), folosind 50-100 g de ingrăşămnt in total pentru fiecare sezon pe 1 m patrat (in funcţie de varsta plantelor şi a cerinţelor nutritionale) in perioadele următoare şi la următoarele doze:

- mijlocul lunii mai            30 - 70 g / m patrat,

- mijlocul lunii iunie          10 - 15 g / m patrat,

- mijlocul lunii iulie           10 - 15 g / m patrat.

Plante perene:

Fertilizarea  plantelor in vegetatie  ar trebui să fie facuta  de patru ori, folosind 100-150 g de ingrăşămant pe 1 m patrat, in urmatoarele perioade şi la următoarele doze:

- primăvara timpuriu         35 - 50 g / m patrat,

- mijlocul lunii mai           35 - 50 g / m patrat,

- mijlocul lunii iunie         15 - 25 g / m patrat,

- mijlocul lunii iulie          15 - 25 g / m patrat.

Ingrăşămantul poate fi folosit cu succes si pentru a fertiliza alti arbori şi arbuşti, cum ar fi forsythia sau prunus, arbori de foioase, cum ar fi mesteacan, artar precum şi nuc şi alun.

In cazul plantelor  tinere (pană la 1 m  inălţime) 8 - 15 g de ingrăşămant se poate răspandi sub coroana  la inceputul primăverii (aprilie), apoi in vara (iunie) şi inainte de toamnă (august.) 

In cazul in care plantele sunt mai inalte, 50 -60 g de ingrăşămant se poate răspandi o dată in primăvara anului sub coroana.

In cazul fertilizarii in vegetatie, este necesar să se evite aplicarea ingrăşămintelor pe  plantele umede şi, dacă este posibil, sa se amestece ingrăşămintele cu un strat superficial de sol, astfel incat să nu se deterioreze radacinile, apoi se va uda bine. Fertilizarea trebuie să se termine inainte de mijlocul lunii august.

Udarea regulată creşte eficienţa fertilizarii.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Ambalaj - 1-10 kg
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 2 %
Perioada de aplicare - Inainte de inflorire
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Conifere
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.