Fruktovit ingrasamant pentru flori de gradina, Grupa Inco 5 kg, NPK 8-6-8

  • 1908 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV18232
  • Produsul este In Stoc / Greutate 5,00 Kg

Descriere Fruktovit ingrasamant pentru flori de gradina, Grupa Inco 5 kg, NPK 8-6-8

Beneficii client:

- pe langa azot, fosfor, potasiu, contine  fier si mangan

- asigura cresterea intensiva a plantelor

Avantaje produs:

- usor de aplicat

- se aplica pentru toate tipurile de sol

Descriere:

Fruktovit ingrasamant pentru flori de gradina NPK 8:6:8 conţine nutrienţi in concentraţii şi forme care sunt special adaptate corespunzător pentru cerinţele nutritionale ale arbustilor floriferi, plantelor perene, precum si plante anuale de borduri.

Fruktovit poate fi utilizat pe toate tipurile de sol, in cazul de noi plantări şi pentru fertilizarea plantelor deja existente (fertilizare in vegetatie).

Mod de folosire:

Arbusti floriferi:buddleia, forsythia, glicina, hortensie, iasomie, viburnum, weigela, mock-portocaliu, magnolie, campsis, coacaz ornamental si sangeriu, clematis, trandafiri, astilbe etc

Plantari noi:

In timpul primăverii (jumătatea lunii aprilie), cand folosim pămant dintr-o groapă sau pamant special de gradina, acesta ar trebui să fie amestecat cu aproximativ 20 g de ingrăşămant şi apoi acest pamant ar trebui să fie răspandit in jurul rădăcinilor plantelor, şi apoi bine udat.  

Mai tarziu fertilizam de trei ori (la intervale de o lună), folosind 60-160 g de ingrăşămant in total pentru fiecare sezon pe 1 m patrat (in funcţie de varsta plantelor şi a cerinţelor nutritionale) in perioadele următoare şi la următoarele doze:

- mijlocul lunii mai         40 - 80 g / m patrat,

- mijlocul lunii iunie       10 - 20 g / m patrat,

- la mijlocul lunii iulie    10 - 20 g / m patrat.

Arbusti pereni:

Fertilizarea  plantelor in vegetatie  ar trebui să fie facuta  de patru ori, folosind 120-170 g de ingrăşămant pe 1 m patrat, in urmatoarele perioade şi la următoarele doze:

- primăvara devreme      40 - 60 g / m patrat,

- mijlocul lunii mai        40 - 60 g / m patrat,

- mijlocul lunii iunie      20 - 35 g / m patrat,

- la mijlocul lunii iulie   20 - 35 g / m patrat.

Plante perene:geranium, trei fraţi pătaţi, spanz, cyclamen, dalia, violete, brumărele, crin de camp , dianthus, iris, lacramioara, lavanda, crin, cimbru, nalba, columbine, bujor, sedum, floarea pastelui , margarete etc

Plantele ar trebui fertilizate de patru ori,utilizand 270-330 grame de ingrasamant pe 1m patrat,in urmatoarele perioade si in urmatoarele doze:

- primăvara devreme        80 - 100 g / m patrat,

- mijlocul lunii mai          80 - 100 g / m patrat,

- mijlocul lunii iunie        60 - 70 g / m patrat,

- la mijlocul lunii iulie     50 - 60 g / m patrat.

Plante de borduri cultivate in sol:tagetes, aster, albăstrea, zinnia, micsandra, regina noptii-parfumate, călţunaş, muscata, salvie,  nemuritoare etc

In primăvara anului, la pregatirea  solului (inainte de plantare), 150-200 g de ingrasamant se aplica o singura data pe o suprafata de 1m patrat . 

Granulele ar trebui să fie distribuite uniform pe suprafata, apoi amestecate cu un strat superficial de sol de grosime de 10-20 cm. In cazul plantelor care infloresc vara, procedura poate fi repetată la sfrşitul lunii mai, folosind 70-100 g de ingrăşămant pe 1 m patrat.

In cazul fertilizarii in vegetatie, este necesar să se evite aplicarea ingrăşămintelor pe  plantele umede şi, dacă este posibil,sa se amestece ingrăşămintele cu un strat superficial de sol, astfel incat să nu se deterioreze radacinile, apoi se va uda bine. Fertilizarea trebuie să se termine inainte de mijlocul lunii august.

Udarea regulată creşte eficienţa fertilizarii.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Coveraaici

Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Ambalaj - 1-10 kg
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 0,5 %
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Flori de gradina
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.