Florovit ingrasaminte solubil pentru flori de apartament, 200g

  • 908 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9931
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,20 Kg

Descriere Florovit ingrasaminte solubil pentru flori de apartament, 200g

Florovit ingrasaminte solubil pentru flori de apartament, 200 g asigura o inflorire abundenta de lunga durata si cresterea rapida a plantelor, in culori vii.

Florovit ingrasaminte solubil pentru flori de apartament, 200g reprezinta solutia ideala pentru o grădină frumoasă.

Aplicarea regulata a ingrăşămintelor asigură creşterea corespunzătoare, aspectul sănătos şi o inflorire abundenta pentru o perioada lunga de timp.

Aplicarea  Florovitului: 

Plantele tinere - ar trebui să fie fertilizate cu o soluţie de   1 g / litru(dizolvaţi 2 lingurite rase  in 10 litri de apă). Plantele mai in varstă ar trebui să fie fertilizate cu o soluţie de 2 - 3 g / litru (dizolvati 4-6 lingurite rase in 10 litri de apă).

Cu soluţia rezultată udaţi plantele o data pe săptmană incepand din Aprilie pana in Octombrie. 

Toamna şi iarna o singura data pe lună. Nu lasăţi să se usuce solul.

Compoziţia ingrasamantului Florivit :12.5% (N), azot total; 10,4% (N) azot nitric; 2.1% (N) azot amidic; 11,0% (P2O5) pentoxid de fosfor solubil n solutie neutra de citrat de amoniu şi apă;11,0%(P2O5) pentoxid de fosfor solubil in apa; 34.5% (K2O) oxid de potasiu solubil n apă; 0.02% (B) bor total; 0.01% (Cu) cupru total; 0.1% (Fe ) fier total; 0.056% (Mn) mangan total; 0.012% (Mo) molibden total; 0.016% (Zn) zinc total. Pentru utilizarea in horticultura pentru flori de apartament.

Măsuri de precauţie. A nu se lăsa la indemna copiilor. A se pastra intr-un loc uscat in ambalajul original inchis. Daca produsul ajunge la ochi spălaţi cu multă apă şi contactaţi un doctor.Daca produsul este inghitit trebuie sa contactati un doctor in cazul imprastierii accidentale a ingrăşămantului, adunati-l  şi spalati suprafata cu apă.

Greutate netă: 200 g

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Flori de interior
Tip produs - Pulbere

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.