Florovit ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200 g

  • 908 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9921
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,20 Kg

Descriere Florovit ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200 g

Florovit ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200 g ofera o inflorire abundenta florilor de gradina, de lunga durata, o crestere rapida in culori vii.

Florovit ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200 g reprezinta solutia ideala pentru o gradina frumoasa

Aplicarea regulata a ingrasamintelor asigura cresterea corespunzatoare, aspectul sanatos si o inflorire abundenta pentru o perioada lunga de timp.

Aplicarea Florovitului: Florile anuale si perene - ar trebui sa fie fertilizate cu o solutie de 1 g / litru (dizolvati 2 lingurite rase  in 10 litri de apa).

Arbusti ornamentali - ar trebui sa fie fertilizati cu o solutie de 2 - 3 g / litru (dizolvati 4-6 lingurite rase in 10 litri de apa). Cu solutia rezultata udati plantele o data pe saptamana incepand din Aprilie pana la mijlocul lunii August.

Compozitia ingrasamantului: 14.9% (N) azot total; 9.2% (N) azot nitric; 5.7% (N) azot amidic; 19.2% (P2O5) pentoxid de fosfor solubil in solutie neutra de citrat de amoniu si apa; 19,2%(P2O5)pentoxid de fosfor solubil in apa; 24.7% (K2O) oxid de potasiu solubil in apa; 0.02% (B) bor total; 0,01% (Cu) cupru total; 0.1% (Fe ) fier total; 0.1% (Mn) mangan total; 0,002% (Mo) molibden total; 0.01% (Zn) zinc total.

A se utiliza in horticultura -  pentru flori de gradina.

Masuri de precautie: A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat in ambalajul original inchis. Daca produsul ajunge la ochi – spalati cu multa apa si contactati un doctor.Daca produsul este inghitit trebuie sa contactati un doctor. In cazul imprastierii accidentale a ingrasamantului, adunati-l , si spalati suprafata cu apa.

Greutate neta: 200 g 

 

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Flori de gradina
Tip produs - Pulbere

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.