Florovit ingrasamant solubil pentru flori de balcon, 250g

  • 908 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9910
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,20 Kg

Descriere Florovit ingrasamant solubil pentru flori de balcon, 250g

Florovit ingrasamant solubil pentru flori de balcon pentru 200 de litri de solutie ofera o inflorire abundenta de lunga durata, crestere rapida si culori vii.

Florovit ingrasamint solubil pentru flori de balcon este  solutia ideala pentru o gradina frumoasa.

Ingrasaminte solubile concepute pentru fertilizarea solului pentru  flori de balcon. 

Aplicarea regulata a ingrasamintelor asigura cresterea corespunzatoare, aspectul sanatos si o inflorire abundenta pentru o perioada lunga de timp.

Aplicarea  Florovitului: Plantele tinere - ar trebui sa fie fertilizate cu o soluţie de   1 g / litru(dizolvaţi 2 lingurite rase  in 10 litri de apa). 

Plantele mai in varsta ar trebui sa fie fertilizate cu o soluţie de 2 - 3 g / litru (dizolvati 4-6 lingurite rase n 10 litri de apa). 

Cu soluţia rezultata udaţi plantele o data pe saptmana incepand din Aprilie pana in Octombrie. Toamna si iarna o singura data pe luna. Nu lasaţi sa se usuce solul

Compoziţia ingrasamantului:12.5% (N), azot total; 10,4% (N) azot nitric; 2.1% (N) azot amidic; 11,0% (P2O5) pentoxid de fosfor solubil in solutie neutra de citrat de amoniu si apa;11,0%(P2O5) pentoxid de fosfor solubil in apa; 34.5% (K2O) oxid de potasiu solubil n apa; 0.02% (B) bor total; 0.01% (Cu) cupru total; 0.1% (Fe ) fier total; 0.056% (Mn) mangan total; 0.012% (Mo) molibden total; 0.016% (Zn) zinc total.

Pentru utilizarea in horticultura pentru flori de balcon.

Masuri de precauţie. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat.

In ambalajul original  inchis. Daca produsul ajunge la ochi spalaţi cu multa apa si contactaţi un doctor.Daca produsul este inghitit trebuie sa contactati un doctor in cazul imprastierii accidentale a ingrasamantului, adunati-l , si spalati suprafata cu apa.

Greutate neta: 200 g

 

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Plante de balcon
Tip produs - Concentrat emulsionabil

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.