Florovit ingrasamant regenerator pentru plante 0,25L

  • 818 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV18198
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,25 Kg

Descriere Florovit ingrasamant regenerator pentru plante 0,25L

Beneficii client:

- stimuleaza cresterea si dezvoltarea plantelor

- asigura inflorire si colorare intensa

Avantaje produs:

- usor de aplicat

- asigura acoperirea uniforma a plantelor cu solutie

Descriere:

Florovit ingrasamant regenerator pentru plante este recomandat in special in situaţii, cum ar fi: de replantare, creştere lentă, inflorire saracacioasa, colorare mai putin intensa şi dezvoltari insuficiente ale frunzelor, tulpinilor sau rădăcinilor. In condiţii de stres, ajută la menţinerea hidratarii corespunzătoare a plantelor. 

Regeneratorul prin umezire intăreşte frunzele plantelor, le stimulează  creşterea şi dezvoltarea corespunzătoare, oferă colorare intensa  ale frunzelor şi florilor, mai ales atunci cand este combinat cu o fertilizare corespunzătoare.

Mod de folosire:

Pulverizati cu solutie tulpinile si frunzele umezindu-le complet o data pe saptamana.In perioada de iarna pulverizati plantele de doua ori pe luna.Dupa replantarea plantelor este recomandat sa se pulverizeze tulpinile si frunzele. 

Pulverizatorul modern produce picături microscopice, care asigura acoperirea  uniforma a plantelor cu un strat subţire de soluţie, care să garanteze fortificarea  uniforma a plantei.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Tip cultura - Tulpinile si frunzele plantelor
Tip produs - Concentrat emulsionabil

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.