Florovit ingrasamant pentru trandafiri si alte plante cu flori , 1 L NPK 6:6:8

  • 1044 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9892
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru trandafiri si alte plante cu flori , 1 L NPK 6:6:8

Florovit NPK 6:6:8 pentru trandafiri este un ingrasamant bogat in elemente minerale adaptate  nevoilor trandafirilor. 

Aplicarea Florovitului susţine cresterea intensiva a arbustilor, stimuleaza cresterea bobocilor  si asigura culori intense  frunzelor si florilor

Aplicare : trandafirii trebuie sa fie aplicati din primavara, pana la jumatatea lui August la un interval de 3-4 saptamani, la dozele recomandate in tabel.Daca este posibil ingrasamantul trebuie sa fie amestecat cu stratul de la suprafata solului,fara a afecta radacinile plantelor. Udarea regulata creste eficienta fertilizarii.

Forma culturii       Plante tinere    Plante mature

Cultura individuala15 25 g( la o planta)          30-50g(la o planta)   

Cultura  grupata      10 20 g(la o planta)          20-40g(la o planta)

Cultura compacta(straturi) 50 80 g/ (la o planta) 70 120 g (la o planta)

Punga de 1kg de Florovit este proiectat pentru a fertiliza in medie, 36 de trandafiri. Ingrasamant Florovit  este perfect si pentru  fertilizarea altor specii de flori,cum ar fi : dalie, bujor,gladiole,nemtisor, crin, narcise, galbenele, salvie etc.

Aplicarea acestui ingrasamant asigura cresterea si inflorirea intensa a plantelor . Alte specii de plante cu flori . Daca plantele sunt in culturi individuale , fiecare planta trebuie sa se fertilizeze cu 10-20g de ingrasamant,imprastiat o singura data, de jur imprejurul ei,la pornirea in vegetatie. Daca cultura este compacta , aceasta trebuie sa fie fertilizata o singura data cu o cantitate de 25-50g de ingrasamant  pe 1m2 din suprafata. Daca este posibil ingrasamntul trebuie sa fie amestecat cu solul iar plantele trebuie sa fie udate abundent. O lingura  conţine in medie 15g de ingrasamant. Compoziţie ingrasamant : 15,2% (N), azot total, 4,3% (N), azot nitric; 10,9% (N),   azot amoniacal; 12,0% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n soluţie de citrat de amoniu neutru si apa; 7,8% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil ;15,3% (K2O) oxid de potasiu solubil ; 2,5% (MgO), oxid de magneziu total ; 23,0% (SO3) trioxid de sulf total; 0,3% (Fe), fier total; 0,12% (Mn), mangan total.

Continut scazut de clorura.

Masuri de precauţie: Ingrasamintul  poate fi periculos in caz de ingestie. Solicitati asistenta medicala.Dupa contactul cu ochii,clatiti ochiul deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala.Produsul scapat trebuie strans,iar rezidul trebuie spalat cu apa.

DEPOZITATI INTR-UN LOC USCAT IN AMBALAJE ORIGINALE SIGILATE .

 

 


Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Dozaj - 0,5 %
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Trandafir
Tip produs - Lichid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.